2777
2789
عنوان

پسرا چرا انقدر زل میزنن

446 بازدید | 30 پست

همکارم خیلی زیادی بهم زل میزنه قدش بلنده سرمو میارم بالا میبینم داشته نگام میکرده یدفعه روشو میکنه اونور یا نگاشو میندازه جای دیگه فکرمو مشغول کرده فکر کنم خودش اصلا متوجه نیست زیاد نگاه میکنه مثلا من روم یجای دیگس متوجه میشم داره نگاه میکنه دلیلش چیه مرض داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا هیچی پیرمردا جدیدا چقد بد نگاه میکنن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی؟ 🥲امروز اولین روز محرم 1404 هست از خدا خواستم که حاجتمو بده و تا سال دیگه اگه حاجتمو داد همینجا مینویسم شما هم برا من دعا کنید🤍

کراشه زده

تاپیک اخرم میاید لدف

فقط 42 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

چرا ردش کردی؟😂

باورت میشه عین سگ روش کراشم ولی خب شغل درست درمونی نداره همون شبی هم که جواب رد بهش دادم خودم اشکم در اومد ولی خب چاره چیه همیشه به نظرم عشق به تنهایی واسه یه رابطه کافی نیست

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران

پسرا هیچی پیرمردا جدیدا چقد بد نگاه میکنن

پیرمردا که چندشن

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡