2777
2789
عنوان

بچه ها یه لحظه بیاین🥲🥲

164 بازدید | 15 پست

بچه ها من از پسری خوشم میاد خدایی هیزی یا رفتار زننده ای ازش ندیدم فقط مشکلش اینه دختر زیاد فالو داره !

احساس میکنم ازم خوشش اومده 

بنظرتون همچین آدمی قابل اعتماده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلااعتمادنکن فالوردختریعنی دختربازه توهم فیلم میکنه

همین امشب یه دختر فالو کرده و فالوراش هم همه پلنگ هستن 

راست میگی فقط نمی‌دونم چجوری از سرم بیارمش بیرون

همین امشب یه دختر فالو کرده و فالوراش هم همه پلنگ هستن راست میگی فقط نمی‌دونم چجوری از سرم بیارمش بی ...

تا زمانیکه ریشه نزده تو وجودت..بکش بیرون..دنیا پره از فرصت های خوبه

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
تا زمانیکه ریشه نزده تو وجودت..بکش بیرون..دنیا پره از فرصت های خوبه

واقعا...

من خودم تا حالا تو هیچ رابطه ای نبودم متاسفانه اخیرا حس کردم دارم وابسته میشم ولی احساس کردم آدم درستی نیست

مرسی عزیزم از راهنماییت❤️

واقعا... من خودم تا حالا تو هیچ رابطه ای نبودم متاسفانه اخیرا حس کردم دارم وابسته میشم ولی احساس کرد ...

من ..تجربه دارم ..از من به تو نصیحت..برای کسی باش که تو اولین نفرش باشی 

من درگیر باید و نباید شدم ..آدمارو خواستم رعایت کنم ..حل شده بودم تو طبیعت دورم ..حالا برمیگردم به حقیقت خودم
من ..تجربه دارم ..از من به تو نصیحت..برای کسی باش که تو اولین نفرش باشی

رفتاراش جوریه که آدم شک می‌کنه ولی فالوراش اصلا نرمال نیست و اکثر پستاشونو هم لایک کرده!

مثلاً من خوووودم هرچی استوری می‌زارم لایک می‌کنه هرچیا ولی تا حالا یکبار هم ریپلای هم نزده

من تو ظاهر ازش رفتار غیرمعمول ندیدم با خانوما هم صحبت می‌کنه و گاهی می‌خنده ولی حدودشو داره

با اینکه خودمم تقریباً خوشم اومده ازش ولی شک دارم واقعا آدم درستیه نمیخوام ذهنم الکی درگیر بشه

چون تا حالا هم تو رابطه نبودم شناختی ندارم درباره ی رفتار پسرا...

رفتاراش جوریه که آدم شک می‌کنه ولی فالوراش اصلا نرمال نیست و اکثر پستاشونو هم لایک کرده!مثلاً من خوو ...

منم یه روزی نسب به مردایی که وجهه اجتماعی خوبی داشتن همین فکرو میکردم..اما احساسم قوی تر بود و فهمیدم ..چیزیکه تو مردا بهشون فرمون میده عشق نیست ..تستوسترونه 

به نظرت اصلاارزش فکرکردن داره

ببین در واقعیت اصلاااا آدم هول و هیزی نیست نمی‌دونم فقط چرا دختر زیاد فالو کرده

الان چند ماه پیج خود منو داره حتی یک استوری هم ریپلای نزده

البته الان اکثر پسرا دختر زیاد فالو دارن...

فک کن بین ۱۳۵ تا فالویینگش ۳۵ تا دخترن 

ببین در واقعیت اصلاااا آدم هول و هیزی نیست نمی‌دونم فقط چرا دختر زیاد فالو کردهالان چند ماه پیج خود ...

وقتی ازکسی خوش ات میادهرهرچی بگه یعنی چرت گفته،🤣😅

ازاد