2777
2789

من بعد ۱۲ سال متاسفانه مجبورم از خونه ویلایی برم آپارتمان 

هیچی آشنایی ندارم با اینکه کدوم طبقه بهتره 

لطفا از تجربون بگید کدوم طبقه رو انتخاب کنم با دلیل لطفا 

ساختمان مورد نظرم شش طبقه س 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوم 

اگه بچه کوچیک داری برو اول که دویدن بچه ها برای پایینی دردسر نشه برات 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

اگه بچه داری طبقه اول

اگه نداری اخر 

البته قطعی برق هم در نظر بگیر بخاطر آسانسور 😃

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

طبقه اول و اخرو ک اصلاااا خوب نیست اگه ویو میخوای طبقات بالا ولی الان ک برق میره اگه اپارتمان آبش با پمپ باشه آب هم قطع میشه ک طبقات دوم خوبه دیرتر اب قطع میشه اسانسور هم قطع بشه میشه از پله رفت خودم اگه بخوام انتخاب کنم دوم یا سوم

خب بستگی به جاش داره، کنار اتوبان یا تو کوچه، اسانسور داره یا نه، اما من خودم طبقه یکی به اخر، چون هم ساکته و هم از نظر سرما و گرما از طبقه بالا بهتره، عایقه یه جورایی، اما اگه طبقه بالاییتون خیلی سر صدا کنه خب سخته

چرا؟ دلیل خاصی داره ؟

من خودم طبقات بالارو دوست دارم 

هم سر و صدا کمتره هم دید بهتری به بیرون داره 

و طبقه اخر هم نه چون پشت بوم چیزی بشه همه از اون جا رفت و امد می کنن

طبقه اول هم از کفش سرما میاد طبقه اخر هم از بالاش

ولی طبقات وسطی علاوه بر گرمایش خودشون گرمای طبقات پایین و بالا هم میاد و تو زمستون هوا واقعا گرم میشه 

و تنها طبقه ای که همه ی اینارو باهم داره طبقه یکی مونده به اخره

یه مرد که پولدار میشه، احساس می کنه به زنان بیشتری نیاز داره؛ اما... یه زن که پولدار میشه، احساس می کنه به هیچ مردی نیاز نداره‌...!