2777
2789
ببخشم بعدش چی کار کنم؟؟؟با فکر و خیال و خودخوری خودمو نابود کنم؟؟یه درصد احتمال بده اون عوض بشه... ا ...

نه نمیشی همش میترسی دوباره تکرار کنه خودتو دچار ضعف میکنی همش فک میکنی تو چیزی کم داشتی روز و شب چشمت باید بهش باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا اون روز رو نیاره تو این سن با دوتا بچه که نمیتونم جدا شم هم آیندشون خراب میشه هم آبروشون میره نم ...

منم مثل شما ی آدم مرده میبینم ک دارم برا همون مرده خودمو میکشم

منم مثل شما ی آدم مرده میبینم ک دارم برا همون مرده خودمو میکشم

اگه شرایط طلاق رو بخاطر بچه ها ندا ی ارزش نداره عزیز دلم

میفهمم میدونم که چه سخته خودتو اذیت نکن فکرتو رو چیزای دیگه متمرکز کن رو رشد خودت و بچه هات کار کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
دیگه کسی که خیانت بکنه هیچی حالیش نی

اونم با کسی ک یک بار زندگی رو تجربه کرده زن شوهردار من حقی ندارم دخترم هنوز طعم زندگی رو پوشیدم اما اون زن شوهر داره خونه داره من چی آخه😔

اگه شرایط طلاق رو بخاطر بچه ها ندا ی ارزش نداره عزیز دلممیفهمم میدونم که چه سخته خودتو اذیت نکن فکرت ...

ن قلبم تازه میخواستم نامزد کنم وارد خانوادش شدم کارامون رو انجام دادیم طرف رفته با شوگرمامی آبروم پیش کسایی ک فک میکردم ما عاشق همیم قراره زندگی کنیم رفته

ن قلبم تازه میخواستم نامزد کنم وارد خانوادش شدم کارامون رو انجام دادیم طرف رفته با شوگرمامی آبروم پی ...

وااای خب باز خوبه به موقع فهمیدی

دنیا رو کثافت برداشته مخصوصا با این کثافتای متاهل بگو زن چی میخوای خب طلاق بگیر به گندکاریات برس چه ناراحت شدم برات

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
وااای خب باز خوبه به موقع فهمیدیدنیا رو کثافت برداشته مخصوصا با این کثافتای متاهل بگو زن چی میخوای خ ...

میدونی از چی ناراحتم از اینکه من هنوز طعم زندگی نچشیده اما کسی بیاد زندگی کرده باشه شوهر داشته باشه خونه همه امکانات داشته باشه من از این دید هم نگاه میکنم