2777
2789
عنوان

کسایی که معجزه دیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 19 پست

یچیز بگمت من پارسال این موقع خونه نداشتم وسیله خونه نداشتم تو خونه پدری شوهرم با خواهر شوهرم زندگی میکردم خیلی سخت بود هر لحظه حس میکردم اخرین روز عمرمه ولی خدا بهم نگاه کرد الان تو خونه خودمم وسایل اولیه زندگی دارن تو خابم نمی دیدم خونه بخرم اما خدا بخاد بده میده

منتظر امدنتم لیام قشنگم 👶🏻در حسرت بی بیچک مثبت😭

برای روزی نماز استغفار زیاد بخون. مادرشوهرم همیشه تاکید داره و ازش خیلی نتیجه دیده.

یکی هم ختم پنج هفته سوره واقعه. زن داداشم خیلییی بهش معتقده و اصلا ختمش قطع نمیشه، یعنی شبی که تموم میشه باز از فردا ختم جدید شروع میکنه و الحمدلله وضع مالیش خوبه و مالش برکت داره. طریقه ختمش اینجوریه:

اون امتحانی که تو مدرسه به خاطر کم شدن نمره ش کلی غصه خوردیم و از این و اون حرف شنیدیم الان کوووچکترین اهمیتی واسه مون نداره!!! چندسال دیگه نظرمون نسبت به امروز هم همینه! پس بی خیال!!! هرچی آرزوی خووووبه مال ما :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.