2777
2789

اگه یوقت اشتباهی چیزی ازم سرزد نتونستم درست تایپ کنم به بزرگی خودتون ببخشین اولین تایپک میزنم لطفایکم راهنماییم کنیم خواهرجونیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامممم عزیزم 

منم مثل شما دوسال خوانده خاموش بودم 🫠

منم مثل تو. میگفتم تاپیک نمیزنم ولی کلی زدم😂

یه خانومی بهم گفت تا دیر نشده فرار کن من گوش نکردم🫠

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

سلامممم عزیزم منم مثل شما دوسال خوانده خاموش بودم 🫠منم مثل تو. میگفتم تاپیک نمیزنم ولی کلی زدم😂یه ...

سلام خانمی شمام خوش اومدی میدونی میترسم چیزی بزارم نظربخوام بعضی کاربرانسنجیده حرف میزنن استرس میگیرم

سلام خانمی شمام خوش اومدی میدونی میترسم چیزی بزارم نظربخوام بعضی کاربرانسنجیده حرف میزنن استرس میگیر ...

مرسی گلی من حدودا چند ماهی میشه

اصلا برات مهم نباشه آدم پر عقده و بی‌شعور توی سایت زیاده 

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم