2777
2789
عنوان

شما بودین چچیکار میکردین

136 بازدید | 14 پست

خونواده همسرم اهل نظافت نیستن دخترمو هر وقت ببرم مریض میشه  خونشون پراز میکروبه مادر شوهرم همیشه بیمارستانه هفته پیش دخترم 3 شب تب کرد سرما میخورن میگن خوبیم دخترمو بزور بوس میکنن گفتم نمیام دیشب قهر کرده باهام در صورته اینکه بزور بردم

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون باید رعایت کنن بچه رونبوسن . مثلابجای صورت دستشو ببوسن. ب شوهرت بگو که خودش صحبت کنه باخانوادش

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

واااااای امان از دست کسایی که سرماخوردن و بچه رو بوس میکنن😠😠😠

بهتره همون رک برخورد کنی

هرچی در مورد بچه باشه شوخی بردار نیست خدایی نکرده بچه چیزیش بشه این پدر مادرن که عذاب میکشن هیچکس ککشم نمیگزه

سخت نگرفتي؟

خونه مادرشوهرتو استريل كني

محيط مدرسه و بيرون ميخواي چكار كني؟!

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
واااااای امان از دست کسایی که سرماخوردن و بچه رو بوس میکنن😠😠😠 بهتره همون رک برخورد کنی هرچی در ...

بخدا 3 شب نخوابیدم دخترم الرژی غذاییم داره سختمه روحیمم ضعیف شده

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔
بخدا 3 شب نخوابیدم دخترم الرژی غذاییم داره سختمه روحیمم ضعیف شده

الهیی انشالله زودی خوب میشه

میفهمم خانواده شوهرم هم رعایت نمیکنن

یا دهنی بهش میدن یا همیشه خدا سرما خوردن و فرت فرت بوس میکنن

به شوهرم گفتم بهشون تذکر بده حالا بهتر شدن

فک کنم شما وسواس دارین دیالیز شدن چربطی به میکروب و نظافت و اینا داره

لباسشو باید عوض کنه بره بیمارستان حمام نمیرن بو میدن تو ظرفشوی مسواک میزنن دستشونو بزور میشورن دندون مصنوعی تو کاسه غذا میزارن

پدرم دلتنگتم روحت شاد😔😔😔