سلام دوستان، میخواستم بدونم کسی بوده با ضخامت آندومتر کم انتقال انجام داده باشه و موفق هم باشه؟
من ضخامت آندومترم روز نهم پریودم 6 بود، ولی دکترم میگه کمه، قراره این ماه انتقال انجام بدم، میخواستم بدونم کسی بوده شرایط منو داشته باشه ولی انتقالش موفق بوده باشه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خود دکتر هیچ وقت با ضخامت کم انتقال نمیده چون ضخامت عامل اصلی لانه گزینیه که تو مثبت شدن تاثیر میزاره.گلم مگه برا ضخامتت بهت قرص نداده من روزی ۳تا میخوردم که روز ۱۴پری همچنان ضخامتم کم بود دکتر گفت انتقال نمیدم برو چند روز دیگه من روز ۲۰ رفتم گفت ضخامتت خوبه وفرداش رفتم مرکز واسه انتقال.
خود دکتر هیچ وقت با ضخامت کم انتقال نمیده چون ضخامت عامل اصلی لانه گزینیه که تو مثبت شدن تاثیر میزار ...
الان 4 ماهه بعد از تخمک کشی دارم دارو مصرف میکنم ولی ضخامت آندومترم بالا نمیره، هم استرادیول، هم استروژن، این دوره یه قرص جدید هم بهم داده فرتیل سی ام ، امیدوارم تو این چند روز بره بالا.
الان 4 ماهه بعد از تخمک کشی دارم دارو مصرف میکنم ولی ضخامت آندومترم بالا نمیره، هم استرادیول، ...
عزیزم منم دوبار منفی شدم و هنوز نتیجه نگرفتم.خودتم کمک کن مثلا غذاهای نشاسته دار سیبزمینی ابپز و ماکارونی با سویا ولوبیا سبز ابپز.برنج بخور جوانه ها هم خیلی خوبه مخصوصا اگه خودت درست کنی.گندم رو بزار جوانه بزنه باید بریزی تو توری چیزی که اب اگه جمع بشه بو میگیره فقط پارچشو خیس کن.بعد یک ساعت بزار تو افتاب مستقیم بعد بردار اسیاب کن یا همینجوری من میریختم تو شیر محلی با تخم مرغ محلی میخوردم.ببین دقیقا دفعه اول که خیلی چیزای مقوی خوردم مثبت شدم ولی خارج رحم که سقط کردم اما بار دوم حوصله خودمم نداشتم هیچی رعایت نکردم منفی شدم تیر ماه.الان میخواستم برم برا انتقال اما پشیمون شدم رفتم اسممو نوشتم باشگاه بعدشم از دوماه قبل عید هر چیز ممکن تو مثبت شدنو که خودم میتونم میگیرم تا خدا بخواد بعد عید برم حداقل حسرت نخورم که اینهمه پولم رو هوا بره .ویتامین دی ۳هم خیلی مهمه که مال من کم بود تازه فهمیدم هفته ای یه قرص میخورم .بعد یه قرص گرفتم مکمل تمام ویتامین ها رو داره اونم میخورم.ولی ورزشو پیاده روی رو تو گروه میگفتن واقعا جواب میده خونرسانی به رحمو زیاد میکنه
عزیزم منم دوبار منفی شدم و هنوز نتیجه نگرفتم.خودتم کمک کن مثلا غذاهای نشاسته دار سیبزمینی ابپز و ماک ...
این غذاهای نشاسته دار و اینایی که گفتین رو بعد از انتقال بخورم؟ قبل از انتقال چی؟الان که تقریبا یک هفته مونده به انتقال چه کاری انجام بدم غیر از پیاده روی؟