2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگر هزینش برام مهم نبود قطعا انتخاب م گرجستان بود

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ارمنستان ارزونتره ولی دبی خیلی بهترررررره 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

ارمنستان کشور کوچیکیه و هزینش کم تر درمیاددبی بهتره و برای تفریح خیلی خوبه ولی هرینه میخواد

اتفاقا امارات کوچیکتره تا ارمنستان.

فقط الکی بزرگش کردن

ENTJ Girl(برونگرا،شهودی،منطقی،ساختارگرا،تمایل به رهبری+باهوش) 

هیچکدوماما با اینحال ارمنستان بهتره.امارات و دبی انقد که تبلیغشو میکنن چیزی نداره

چطور چیزی ندارهه من خودم دبی دوست دارم ولی چون ارمنستان ارزون تر و خوش آب‌وهوا تره میریم اونجا 

ارمنستان ارزونتره ولی دبی خیلی بهترررررره

دبی اونچیزی که فکر میکنی نیس

اینو بر اساس تجربه شخصیم میگم.دبی و کشور های عربی فقط با تبلیغات دروغین انقدر بزرگش کردن

چطور چیزی ندارهه من خودم دبی دوست دارم ولی چون ارمنستان ارزون تر و خوش آب‌وهوا تره میریم اونجا

چیزی داره اما نه درحدی که تو ذهنتونه من خودم که رفتم خود دبی اینو میگم.شاید عجیب باشه اما شیراز خودمون زیباتر و باحال تر از دبی بود‌(خودم اصفهانیم)