2777
2789
عنوان

راهنمایی دررابطه باتربیت فرزند

105 بازدید | 6 پست

سلام خانوما لطفابیاین راهنماییم کنیدچطوری بادختر۱۰ساله ام برخوردکنم.

چندتامشکلی که هستش 

یک اینکه واقعا خیلی بدادامس میجووه هرچی میگم برندارنخر ادامس هم متوجه نمیشه یادهنش بازه صدامیده دهنشم که بسته هستش هی میترکونه خیلی هم علاقه خاصی به ادامس داره یعنی پول توجیبی بهش بدی حتمااا ادامس هم درکنارش میخره .

موردبعدی غذاشوهم گاهی بدمیخوره مدام بایدبگم دهانت بایدبسته باشه بجووی دندونات دیده نشه چون این مدل غذاخوردن صدامیده ووقت غذاهای موردعلاقه اش صداهایه ضعیف ازخودش درمیاره شبیه ملچ وملوچ میگم نکن مامان میگه فک میکنی

موردبعدی یعنی من بخوام یه فیلم یاسریال توگوشیم ببینم میشینه بامن نگاه کنه حالابهش میگم مناسب سنت نیس ناراحت میشه ومیگه دوستام اینجورینیستن و...همه کارهارومیکنن تواجازه نمیدی و...تابفهمه رفتم اینستا میادمیشینه تماشامیکنه بامن منم درحده ۵دقیقه میبینم قطع میکنم.شایدکمی سخت گیرم وحساس ولی بخاطرخودشون هستش.وفک میکنم چون بعضی والدین دیدم ازادانه میدن بچه هاشون میرن اینستا و...ایتم تمایل داره ببینه ولی اصلا صلاح نمیبینم.

کمکم کنین چطوربرخوردکنم باهاش چی بگم هی بخوام یاداوری کنم بزرگترکه بشه یادشه ومیگم هی نگه منومنع کردی و...

در مورد اینستا خودت نگاه نکن عزیزم.نمیشه رطب بخوری و به بچه بگی نخور.بعد هم اینستات رو ایمن کن.چیز ناجور نگاه نکنی که تو اکسپلورت بیاد چه اشکال داره؟در مورد غذا هم چاره ای نیس جز همون تذکر مداوم تا که یاد بگیره.یا خودتم با صدا بخور و بش بگو ببین چقد زشت و ازاردهندس

از راه واصولش سخت گیری کن نمیدونم چطوری ولی میدونم با این اوضاع وشرایط جامعه شاید ترسی ازت نداشته باشه وخدای نکرده اتفاقات بعدی

من خودم مجرد بودم اگه مادرم باهام مینشیت خوب وبد وبرام توضیح می‌داد وسخت گیری میکرد من بعضی چیزا رو تجربه نمیکردم که برام بد نشه

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد اینستا خودت نگاه نکن عزیزم.نمیشه رطب بخوری و به بچه بگی نخور.بعد هم اینستات رو ایمن کن.چیز ن ...

میدونی خیلی دخترددس خونیه یاباخواهربرادرش بازی میکنه یادرس میخونه یامیره پیش دخترعمه اش یافیلم میبینه یعنی تامن گوشی روبردارم برم اینستا سریع میادشش اینودوست ندارم‌اینستا ایمنش هم وقتی توش کلی تجملاته بیش ازحده دوست ندارم ببینه وخودمم سرگرمی دیگه ای ندارم .

اون موردی که براغذاگفتین براادمس هی انجام میدیم 

از راه واصولش سخت گیری کن نمیدونم چطوری ولی میدونم با این اوضاع وشرایط جامعه شاید ترسی ازت نداشته با ...

اتفاقا ترسوداره ولی هی بهش یاداوری میکنم مشکلی بودباهام ددجریان بزاری چون خودموکسی یادواری نکرددربچگیم.من این عادتهایه بدشودوست ندارم عادت شده براش ربطی به ترس نداره فک میکنم

میدونی خیلی دخترددس خونیه یاباخواهربرادرش بازی میکنه یادرس میخونه یامیره پیش دخترعمه اش یافیلم میبین ...

در واقع دنبال ارتباط گرفتن با شماس.دختر منم گاهی میاد میگه اینستا نگاه کنیم.بعد خودش میگه که دوست دارم کار مشترک انجام بدیم مامان وگرنه اینستا چیزی نداره.اگه بتونی یه چیزی پیدا کنی که جفتتون بش علاقه مند باشین میتونی اونو جایگزین کنی.مثلا الان من و دخترم کشتی کج دوس داریم وقتایی که حس میکنم لازمه وقت بگدرونیم یا دخترم میخواد بچسبه بهم فوری یه کشتی میزارم هم وقت میگدرونیم هم میخندیم هم نزدیکتر میشیم...

در واقع دنبال ارتباط گرفتن با شماس.دختر منم گاهی میاد میگه اینستا نگاه کنیم.بعد خودش میگه که دوست دا ...

ازاین زاویه نگاه نکرده بودم بهش ولی کلا چون توخانواده پدرش بچه هاگوشی مادرهاشون رومیگیرن میرن ایسنتا تماشا میکنن باهم اینم فکرمیکنه خیلی گزینه خوبیه فک میکنم حق خودش میدونه اینستاروچون میگم خوب نیس میگه چرابقیه میبینن