2777
2789
عنوان

پول‌پرستی در زن‌ها

173 بازدید | 13 پست

وقتی مردی بیش از حد به ظاهر و اندام زنها توجه میکنه معمولاً زنها لقب "نر، آلت سرگردان، چشم چران و..." به اون فرد میدن. که تو فرهنگ ما بار منفی زیادی داره.

ولی برعکسش اینطور نیست. یعنی اونقدر بد نیست.

وقتی زنی به دنبال پول یه مرد هست، اینقدر بار منفی تو فرهنگ ما نداره. فوقش میگن "آهن پرست".

درصورتیکه بنظر من همونقدر که حالت اول زشت و ناپسنده، حالت دوم هم زشت و غیرنرماله.

تو یه تاپیک استارتر گفت "نمیدونستم که پسره شرکت داره و پولداره و تازه باخبر شدم". اکثریت ذوق کردن وای خوشبحالت، عشق واقعی (!) رو بهش بده و...

وقتی فهمیدن طرف پولداره، کلمۀ "عشق" اومد وسط!

اولا که شما اقایون اکثرتون به اندام و چهره خانوما حتیییی به موقعیت شغلی و اجتماعیشون توجه میکنین پس نگید ما اینجور نیستیم .  هرچند نگاه کردن به اندام یه خانوم تجاوز محسوب میشه اما داشتن موقعیت خوب یه اقا از نظر شغلی تضمین زندگیه 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آلت سرگردان هیز لاشی بودن مردها اینا به زنها صدمه میزنه وامنیت اونارو به خطر میندازه.میتونه زندگیشونو نابود کنه تاحد خودکشی.اما آهن پرست بودن زنها آسیب روحی جسمی به هیچ مردی وارد نمیکنه نهایتا نمیپذیرن کنارت بمونن این دو باهم قابل مقایسه نیستن

آلت سرگردان هیز لاشی بودن مردها اینا به زنها صدمه میزنه وامنیت اونارو به خطر میندازه.میتونه زندگیشون ...

ولی به نظرم بی پولی بدترین آسیب رو به روح ی مرد میزنه 

اونم تو این عصر خودمون 

مردی دیده نشده بره عاشق یه دختره چاق و زشت و کوتاه قد بشه بگه ظاهرش مهم نیست مهم اخلاقشه 

بهش میگن مانکن پرست ؟ نه

ولی زن بگه از نظر مادی وضعش خوب باشه که فردا منو و بچت تو فقر نباشیم میشه اهن پرست 

اولا که شما اقایون اکثرتون به اندام و چهره خانوما حتیییی به موقعیت شغلی و اجتماعیشون توجه میکنین پس ...

اینجور که شما میخواهید با بازی با کلمات قضیه رو خوب و عادی نشون بدید، نیست.

زنها وقتی یه مرد پولدار میبینن هوش از سرشون میپره. دقیقا همین حالت بهشون دست میده. مثل وقتی که مردی یه زن خیلی جذاب میبینه.

منظور اینه که با یک رفتار درست عاشقانه با هم این مسیر پیش رونده تر هست و به ازدواج ختم میشه تا یکی ک ...

بنظر من معادل حرف شما اینه که "دختری که زیبا نیست حق نداره ازدواج کنه."

بنظر من معادل حرف شما اینه که "دختری که زیبا نیست حق نداره ازدواج کنه."

نه 

منظورم شرایط ازدواج رو داشتن بود،دختر رو سر کار نگذاشتن 

پس این همه زن که شوهراشون پولدار که هیچ وضع معمولی هم پایین ترند و وفادارند و با نجابت و اصالت و وقار دارند برای رشد خود و همسرشون تلاش می کنند