2777
2789
عنوان

برای صدای شکم چیکار کنیم

86 بازدید | 12 پست

سندروم روده میگن بهش فک کنم،  شکمم الکی قار و قور میکنه مثل وقت هایی که زیاد گرسنه هستیم ولی من در کل روز اینطوری ام

من یه یک ماهی هست اینطوری شدم،  قبلا اینطوری نبودم

من میرم مدرسه آبروم میره😭بخاطر همین موضوع چهارشنبه نرفتم مدرسه،  از خجالت آب میشم

من قبلا اینطوری نبودم،  الان یک ماهه اینطور شدم

راه حالی هست؟ 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همون موقع یه چیزی بخور

بخاطر گرسنگی نیست،  نمیدونم دلیلش چیه 

هدف: دانشگاه علوم پزشکی تهران:)💪🏻 ...در آینه دختری را میبینم قوی و سرسخت ، کسی که همه سختی ها را پشت سر گذاشت تا به اینجا رسید ، شاید اگر کسی دیگر جای او بود کم می آورد ولی من سرسختانه می‌جنگم تا روزی بهترین خودم باشم👊🏻❤️
واقعا نمیدونممنم اینطوریم

خیلی بدههههه من از خجالت میمیرم

عزیزم عین خیالت نباشه یواش یواش از سرت میفتهو اینم بدون کاملا درکت میکنم

میخوام درمان شم فداتشم،  اینجوری باشه نمیتونم هیچ جا برم

روزی ۳ بار.دایمتیکون بخور.قرص جوویدنیه.برا نفخ و شکم خوبه.

مرسیی،  آزاد هست این قرص؟ 

میخوام درمان شم فداتشم، اینجوری باشه نمیتونم هیچ جا برم

علت اصلی سندروم روده تحریک پذیر استرسه

هرچی بترسی و بیشتر بهش فکر کنی صدا بیشتر میشه

سعی کن چیزایی که نفخ داره اصلا نخوری و اروم غذا بخوری

کاملا درکت میکنم من وسط کلاس میرفتم تو حیاط گریه میکردم..اینو فهمیدم هرچقد بهش فکر کنی بیشتر درگیر میشی بیخیال باش مگه دست خودته؟یه سری خوراکیا ممکنه بدترش کنه مثلا من اگه چایی یا قهوه  بخورم بیچاره میشم 

قبل صبحونه هم قرص کلیدینیوم سی بخور البته سعی کن بهش عادت نکنی

#پروازی_ام.