2777
2789
عنوان

رفتار عجیب دوستم😢

82 بازدید | 7 پست

بچه ها من ی دختری رو میشناختم که تمام مدت با کسی حرف نمیزد تاکید می‌کنم با هیچکی حرف نمیزد 

من دوست داشتم باهاش دوست شم بهش کمک کنم 

و شاید باورتون نشه تمام وقت که باهاش حرف میزنی با ی بله یا با خیر یا آره یا نمیدونم یعنی جوابای خیلی کوتاه میده و یک بار نشده ی چیزی رو بیاد تعریف کنه 

همش میگه نمیدونم چی بگم 

هرچی اصرار میکنم بیاد بریم بیرون و...میگه با من بهت خوش نمیگذره 

با هیچکی هم حرف نمیزنه 

راستش خسته شدم همش حس میکنم مزاحمشم 

بارها بهش گفتم خب تو هم ی چیزی بگو ولی هیچیییییی نمیگه هیچیییی 

هی من باید ازش سوال کنم هی من باید ی چیزی بگم در مقابل حرفام هم هیچ ری اکشن خاصی نشون نمیده

همش میگه می ترسم ی چیزی بگی ناراحت شی و اگر ی چیزی بگم امکان داره ساعت ها ذهنم درگیر این شه که آیا از حرفم ناراحت شدی یا نه 

واقعا کم آوردم 

روم نمیشه باهاش قطع ارتباط کنم

از اون ورم دلم میخواد بهش کمک کنم 

شما پیشنهادی ندارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ارتباطم و باهاش قطع کنم؟چه طوری؟آخه اگر ی روز بهش پیام ندم خودش پیام میده چه طوری بگم بهش اصلا

هر وقت خودش پیام داد جوابشو بده گاهی هم حالشو بپرس ، انقدر پیگیر باشی اخرش خودت خسته میشی چون ادمارو نمیشه تغییر داد

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊

هر وقت خودش پیام داد جوابشو بده گاهی هم حالشو بپرس ، انقدر پیگیر باشی اخرش خودت خسته میشی چون ادمارو ...

کاملا درسته 

خانواده ی خیلی خوبی داره

مامانش و عین مامان خودم دوست دارم

انقدری که دلم میخواست رفت و آمد داشته باشیم 

ولی مثل اینکه شدنی نیست

سه سالی این شرایط رو دارم تحمل میکنم واقعا خسته شدم 

کاملا درسته خانواده ی خیلی خوبی دارهمامانش و عین مامان خودم دوست دارمانقدری که دلم میخواست رفت و آمد ...

واقعا نمیشه کاریش کرد منم یه همچین دوستی دارم تنها راهش اینه که ارتباط کمتر بشه.

•یه روزی میام و میگم که به هدفم رسیدم👩🏻‍⚕️💊