2777
2789

دوس دارم ی خرید خوب بکنم برای خودمو بچه هام یکم سرچ کردم تاپیک های قبل رو چیز زیادی متوجه نشدم بنظرتون کجا ها برم خیابون یا پاساژ خوبی میشناسید بگید  تنوع مانتو چطوره لباس بچگونه چی راهنمایی کنید لطفااااااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ خرداد اگه میری، همون ابتدای ۱۵ خرداد پاساژ دلگشا هست که ۱۰طبقه داره. هم لباس بچه داره و هم بزرگسال( طبقات منفیش بچگونه بیشتر داره) یکم اونورتر از دلگشا پاساژ رضا هست که اونم همه چی داره. اگه بپرسی راسته پوشاک بچه رو هم نشونت میدن.

به جز اون میتونی بری  سه راه جمهوری، پاساژ شانزه لیزه اونجاس که طبقه منفیش مانتو داره و قیمتاش خوبه. کنار پاساژ شانزه لیزه، آکسفورد هست که کلش لباس بچگونه اس، بخصوص برای زیر ۵سال لباس زیاد داره. 

من هم به جمهوری سر میزنم و هم به هفت تیر و بازار....

راستی بازار دوم توی نازی آباد هم لباس بچه و زنونه داره، خیابون بغلیش که اسمش خ مشهدی هست بورس مانتوس

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
۱۵ خرداد اگه میری، همون ابتدای ۱۵ خرداد پاساژ دلگشا هست که ۱۰طبقه داره. هم لباس بچه داره و هم بزرگسا ...

ممنونم ازت چقدر کامل خوب بود من خیلی جایی رو بلد نیستم دوس دارم بگردم یاد بگیرم دستت درد نکنه برای سلامتیت 5 تاصلوات میفرسم 😘🌹

ممنونم ازت چقدر کامل خوب بود من خیلی جایی رو بلد نیستم دوس دارم بگردم یاد بگیرم دستت درد نکنه برای س ...

مرسی مهربون😍 بازم اگه سوالی داشتی  در مورد بازارها یا اینکه چجوری بری بپرس

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸