ببلاکو نان شیر سنگینه واسه شروع من بیومیل دادم با شیشه اونت پسرم کلا شیر خشک میخوره
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بچه اولم هر کاری کردم شیشه نگرفت و تا دوسال فقط شیر خودمو خورد ، اذیت شدم ولی خدارو شکر خیلی بدنش قوی شد
بچه دومم از همون روز اول توی بیمارستان شیشه گذاشتم دهنش!! تا ۶ ماه در کنار شیر خودم شیشه میخورد، بعد از شش ماه دیگه شیر منو نخورد و با شیشه و شیر خشک موند
ممکنه بچه ی شما هم مثه بچه اول من باشه، واقعا هیچ روشی فایده نداشت و اصلا شیشه نگرفت
میدونی چون نیاز نداره به شیر خشک شیر خودت براش کافیه من دخترم دو سال تمام شیر دادم هر کار کردم شیشه نگرفت اما برای بچه دومم با اینکه شبرخودمو میخورد سیر نمیشد اما با اولین شیشه براحتی شیرخشک و خورد
اولین شیشه ای که دادم چیکو بود.بعد دکتر براونز
برای شفای پسرم دعا میکنی مهربون؟اسمش علیِ🌸https://harfeto.timefriend.net/17567192787641
من بچه هام نارس بودن از اول شیشه رو گرفتن و خیلی هم خوب بود وبازهم برگردم عقب باز شیرخشکیشون میکنم چون برعکس خودم وشوهرم قد بلند و قوی وهیکلی شدن ماشالله
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.
دومی سیستم ایمینیش چجوری بچه منم شیر خشکی شده.همه میگن سیستم ایمنیش ضعیف میشه☹️
اینا همش چرتوپرته من داداش و ابجی بعد خودم دو قلوان قشنگ با چشم میبینم چقد بین منو اونا تفاوت هست دندون سیستم ایمنی یسریا میگن بچهای شیر خشکی چاق میشن داداشم که ماشالا قد بلند ورزشکاره ابجیمم عیناون کاملا رو فرم من بدبخت بدن چاق دندون از اول ی دندون سالم ندارم همشونم کجو کوله سیستم ایمنی ام ابر بیاد رو هوا من سرما خوردم
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
من توانم دگ داره میره بچه دوممه نمیتونم به هیچکاری برسم دگ جونی تو بدنم ندارم بخدارفللاکس پنهانم دار ...
رفلاکس نباید شیر عادی بدی باید ar بدی پسر منم رفلاکس داشت ar میخوره الانم
ممنون منم تحقیق کردم.حرف شما رو تایید میکنهامان از زبون مردم
منم اولش که شیر خشک میدادم هرکی ی نظری میداد بعدش دهنشونو بستن چون بها ندادم ب حرفاشون شیر مادر زمانی خوبه هم کافی باشه هم غنی مادر خودش بهترین تغذیه رو داشته باشه با تمامی ویتامین املاح مورد نیاز بدن ماها خودمون کمبود ویتامین داریم تازه من شیرم نداشتم