2777
2789

نمیدونم از راهنمایی میخوندم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچگیم یعنی اوایل سن تکلیف کاهل بودم ولی دبیر ادبیاتم تو راهنمایی هممون رو نمازخون کرد

میگفت وقتی زنگ در میزنن میپرسد میرید جلو در اذان هم که میدن خدا پشت در خونتونه. 

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

من نمازو ی اتصال حداقلی به خدا میبینم که وقتی گیر کردم روم بشه بگم خدایاااا منو دریاب. ولی الان یک ساله دارم میگم خدایا منو دریاب. ولی جوابی نشنیدم. خیلی دلم گرفته ولی بازم امیدمو از دست نمیدم

التماس دعا

محتاجم به دعا فدات شم😍❤️

عزیزدلم میدونی اینکه عشق به انجام واجبات داری یعنی خدا داره صدات میکنه؟یعنی خودِ خدا در رو به روت باز گذاشته و دعوتت کرده.

دلت میاد خدا دعوتت کنه و ردش کنی؟

پاشو قربونت برم وضو بگیر از همین الان شروع کن و دیگه اجازه نده وقفه بیوفته بینش❤️

النَّاسُ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا(مردم در خواب‌اند و زمانی که بمیرند بیدار می‌شوند)