2777
2789
عنوان

بعد از طلاق چقدر طول میکشه حال روحیم خوب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 108 پست
والله همه جور آدمی هستشمن این اتفاق نابودم کردشدم مرده متحرک

عزیزم امثال من و شما روحیه ی حساسی داریم، باید روی خودمون کار کنیم مگرنه طلاق آخر خط نیست

من چندین مورد دیدم ازدواج دومشون هزار برابر بهتر از اولی شده

فامیل ما خانومه با یه دختر ۷ ساله با یه پسر مجرد ازدواج کرد 

شما که گناهی نکردی، این اتفاق برای هرکسی ممکنه پیش بیاد، به خودت امیدواری بده و خودت و نباز

کاربری دسته منو خواهرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته ممنون توکل بر خداانشاالله هر چی صلاح

بله عزیزم

انشاالله هرچی به صلاحت هست پیش بیاد دلتو بسپر به خدا باهاش حرف بزن آروم میشی

شایدم شوهرت پشیمون شد خیلی از این موردا پیش میاد 

مراقب خودت باش 

کاربری دسته منو خواهرمه

استارتر لطفا قوی باش ، اصلا به هیچ عنوان بهش برنگردی 

یادت باشه اون نامردیه که این حسهای وحشتناکو بهت داده 

سعی کن کم کم حال روحیتو خوب کنی ، خودتو دوس داشته باشی ، بدون اینکه به وجود کسی احتیاج داشته باشی ، افکارتو کنترل کن با خودت مهربون باش اگه یه لحظه به گذشته فکر کردی با مهربونی به خودت گوشزد کن که قراره اتفاقات خوبی برات بیوفته 

از قانون جذب استفاده کن ، زندگی رو برای خودت آسون کن ، سعی کن باور کنی اون ارزششو نداره ، در اخر همه انسانها خودشوننن و خودشون پس از لحظه هات لذت ببر

کتاب بخون ، به زورم شده بخون ، از کتاب معجزه سپاسگزاری اثر راندا برن شروع کن ، بعدش معجزه های زیادیو تو زندگیت میبینی

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫
استارتر لطفا قوی باش ، اصلا به هیچ عنوان بهش برنگردی یادت باشه اون نامردیه که این حسهای وحشتناکو بهت ...

سلام

ممنونم

امیدوارم حال روحیم زودتر خوب بشه 

و برگردم به قبل

و مثل قبل پر انرژی و فعال بشم 

بابت صحبتها و راهنمایهات ممنونم

استارتر لطفا قوی باش ، اصلا به هیچ عنوان بهش برنگردی یادت باشه اون نامردیه که این حسهای وحشتناکو بهت ...

حتما کتاب رو تهیه میکنم و مطالعه میکنم

ممنون بابت معرفی کتاب

اووووایقدمن گفتم میگه علاقه ک زوری نمیشه

شوهر منم اینجور میگه منم سه تا بچه دارم بخاطر بچه ها موندم جهنم بوس و‌بغل نباشه  اونا که مجردن چیکار میکنن  منم  همدردی میکنم با مجردها بچه ها گناه دارن پاشون وایسادم

عزیزم هدفت برای آینده چیه؟؟ میخوای با دخترت مستقل زندکی کنی؟ یا با خانواده؟

برای آرامشت قرآن زیاد بخون خیلی خوبه

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب