2777
2789
عنوان

نفرین به مادر

422 بازدید | 4 پست

تا امروز کسی را از عمق وجودم نفرین نکردم ولی دیشب کاری کرد مادرم که واقعا بعد 40 سال خدمت بهش روبه قبله از خدا خواستم خوار ذلیل افتاده بشه ازبس بی‌رحمه بی وجدان بی عقل. خدا نسل زنهایی که عاطفه مادری ندارن وجدان ندارم از رو زمین محو کنه اونایی که منفعت طلب خودخواه هستن وبچه هاشون را قربانی می‌کنن. کاش اینقد تو فکر ما نمیکردن به حرف اونا گوش بدیم.. اونای که پسر دوست هستن اونا که عقده هاشون را سر بچه هاشون خالی میکنن الهی مادرم افتاده دلیل بشه که در حق من ظلمی نبوده نکنه زن بابام اینقد ظالم نیست که مادرم.خدا سزاش را بده زنذگی منو تباه کرد بهترین مورد ازدواج نداشت گفت عصای پیری من باش تا کارمند بودم هی به بهانه مختلف پولهام را بلا کشید تازه فهمیدم یه تیکه زمین بوده یعنی یه خونه مانند که مال بابام بوده مادرم برادرم تبانی کردن بفروشن به من هیچی ندن یعنی من باورم نشد اصلا چقد آدم میتونه پست باشه بخاطر 150 میلیون تومان حق بچه اش، آخرت خودش را بفروشه. قالی بافتم برد کربلا قربون امام حسین ولی من خودم آواره خونه های مردم هستم لباس دست دوم اینا بم میدن من میخاستم بفروشم رهن کنم جایی. اونقد عقب مونده است میگه امام حسین به دادم برسه امام حسین برا دفاع ازمظلوم رفت تو خودت ظالمی. حق من بود نذاشت ازدواج کنم الانم برادرم تلفن منو بلاک کرده موبایل مادرم را عوص کرده تلفن خونه هم جواب نمیده مادرم میدونه منم نفرین میکنم افتاده شه جواب محبت های من این نبود پاسوز تو شدم خیر نبینی بی رحم. تو را خدا به هیچ کس اعتماد نکنید نگین مادرمه نگین برادرمه کارایی که این مادر برادر با من کردن نامادری نمیکنه 

بجا اینکه بگه دخترم پاسوز من شد طرف برادرم را گرفته برادرم خونه بزرگ داره به نامش حقوق داره شغل خوب پس انداز. تازه زمین بابا بزرگ مادری هم مامانم داده به پسرش اون وقت من برم خونه های مردم برا نظافت تحقیر شم اجاره های سنگین بدم خیر نبینی الهی خوار ذلیل شی بیینم همین پسرت تف به صورتت می‌اندازه بیمارستان من ببرم داو دکتر کن انجام بدم پول براش بفرستم آخرش این طو. مادر پسر تبانی کنن برا 150 تومن پول تلفن قطع کنن چند ماهه تلفن منو جواب نمیده از پریز کشیده موبایلش هم عوص کرده به من نمیده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا به دلت آرامش و صبر بده و راه رو برات بازکنه نجات پیدا کنی وگرنه ذلیل شدن اون از گرفتاریات ...

دارم آتیش میگیرم خواهرم. اگه بدونی براش چه کارا کردم بخاطر 150 تومن آخرت خودش را فروخت اونم برا تنها دخترش که زندگیش را تباه کرد آدم دیگه از کی توقع داشته باشه عزیزم هان 

به خدا واگذارشون کن و صبر داشته باش چنان تاوانی پس بدن آنچنان به خاک ذلت و خواری میفتن که خودت دلت براشون بسوزه مکروا ومکروالله والله خیرالماکرین

اونها مکر و حیله کردند اما مکر خدا بالاتر ازاونهاست

در ظلماتِ شب، تنها خداست که صدایت را می‌شنود