2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعلان های من ۸۰۰صفحه انمنظورت چیه😂😂🤣

وای همچین چیزی قشنگ میشه یه عامل شکنجه برای من😂

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
اعلان های من ۸۰۰صفحه انمنظورت چیه😂😂🤣

مال من ۱۵۴۶ صفحه است🌹😐😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

مال من ۱۵۴۶ صفحه است🌹😐😂

میدونی چیه

من نگاه کردم

فک کنم برا منو خود سایت اعلان هامو پاک کرده

من ۳ساله حسابمو دارم

ولی از تابستون تا حالا هست اعلان هام

ینی از تابستون تاالان۸۰۰صفحه

و قبلی هارو پاک کرده

برام جالب شد

میدونی چیهمن نگاه کردمفک کنم برا منو خود سایت اعلان هامو پاک کردهمن ۳ساله حسابمو دارمولی از تابستون ...

🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠

@نیلدوس  

سلام

پارسال ۱۲ اسفند ماه

سایت اعلانات رو برای کل کاربران حذف کرد.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسی سارا خانم🦋♥️

خواهش می کنم.

💚💚💚

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠🔵🟠@نیلدوس سلامپارسال ۱۲ اسفند ماهسایت اعلانات رو برای کل کا ...

مرسی عزیزم از اطلاع رسانیت😊

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
مرسی عزیزم از اطلاع رسانیت😊

خواهش می کنم.

💙💙💙