2777
2789

من خیلی میترسم واقعیتش من عاشق مرد مطلقه شدم که زنشو بخاطر بچه دار نشدن طلاق داد حالا زیاد توضیح نمیدم برین تو تایپیکای قبلی بخونین 

دلمم برا دختره میسوخت میگفتم آخه خیلی خوشگل بود چرا طلاق داد  بد بختم خانواده دختره میگفتن به ما فرصت ندادن وگرنه بچه ما بچه دار میشد ولی کل محلمون میدونن که پدر شوهرش اوتو همه شهر ها برد و دکترا جوابش کردن بد او دختر و خاله ودایی ش با ما و اون کسی که دوسش دارم همسایه هستیم اینا به کنار من یه چیز خیلی ترسناک شنیدم میدونم خانواده دختره خوب نیستن بدن و از اینجور حرفا یبار فامیلشون بغل نانوایی میوه میفروشه به بابام گفته بود از اینا حرومزاده تر هیچ جا نیست اینا منو از زمین من بیرون کردن اختیار زمین خودمو نداشتم برادر زادم زمین منو ازشون گرفت داشتن تصرف میکردن بد اونا از این مرده بد میگن  من چند جا هم رفتم همه از خانواده دختره بد میگن  میگن اینا خطر ناک ن زیاد نیستن خواهر برادرای دیگشون بیان اینجا آدم میخورن دله دزدن من واقعا دلم هوری ریخت رفته بودم تو باغ خودمون داد میزد اون دختره به چه جرعت اومده اینجا میترسم زمین مارو تصرف کنن 🥲

خدایا کمکم کن برام دعا کنید اینا همسایه های خطرناکین برام دعا کنید یع پولی بیاد دستمون زمینشونو بخریم برن شهر خودشون😭😭😭😭😭

ازخاستگار و مطلقه بودنش شروع کردی وسطاش لاشی درامد اخرش سوال زمین بود باحال بود متنت😂😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر مرد های مطلقه توکشور مردسالار که زنا تا کارد به استخونشون نرسه طلاق نمیگیرن بدرد نخورن این که دیگه معلومه ارازل هم هستن ولی متاسفانه کمتر کسی رد فلگ های قبل ازدواج رو میبینه بیشتر دخترا از هول حلیم میفتن تو دیگ 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خانواده زنه ارازل ن قشنگ بخون توروخدا

خوب اینام با اونا وصلت کرده بودن دیگه هرکی میره مثل خودشو پیدا میکنه حالا درهرحال امیدوارم پول دستت بیاد ملک مورد نظر رو بخری

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟