2777
2789
عنوان

دکتری…

212 بازدید | 34 پست

من کل زندگیم رو تقریبا رو درس خوندن گذاشتم و خیلی علاقه داشتم حس خوبی می‌گرفتم از امتحان و قبول شدن و نمره‌ی خوب..

دیروز که ازمون دکتری شرکت کردم با وجود اینکه همه سن بالا هستن احساس کردم جام اونجا نیست و بهتره بچسپم به کارم و‌دیگه درسو ادامه ندم درحالیکه این دکتری امکان داره به دردم بخوره

احساس می‌کنم دوست و آشناهایی که خودشون درس نخوندن بیشتر از بیهودگی درس و ارشد و دکتری میگن

نمی‌خوام دلسرد بشم شما بودید چیکار می‌کردید؟!

سن بالا هستن یعنی چی؟

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورم اینه که من ازشون جوونتر بودم ولی حس کردم جام اونجا نیست

چرا ؟ عزیزم ی سوال من میخوام لیسانس ب پزشکی شرکت کنم ۲۲ سالمه ب نظرت سنم برای رشته پزشکی زیاد نی

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

تجربه شخصی و تجربه ی نزدیک ترین افراد زندگیمو میگمتا وقتی که به درامد معقول نرسم دنبال دکترا نمیرم

ممنون

منم دوسدارم رو بعد کاریم بیشتر سرمایه گذاری کنم

من دانشجوی دکتری امدکتری می تونه مفید واقع بشه و می تونه هم اتلاف وقت باشهبه شرایط فرد بستگی دارهبرا ...

بله دقیقا همینه اگه هدفمند باشه خیلی هم کمک کننده‌ست واسه پیشرفت فرد

چرا ؟ عزیزم ی سوال من میخوام لیسانس ب پزشکی شرکت کنم ۲۲ سالمه ب نظرت سنم برای رشته پزشکی زیاد نی

نه عزیزم چرا زیاد باشه من لیسانس همکلاس خانم و اقای ۵۰ حتی ۶۰ساله داشتم شما کمتر از ۸سال دیگه  خانم دکتر ۳۰ساله‌ای 

نه عزیزم چرا زیاد باشه من لیسانس همکلاس خانم و اقای ۵۰ حتی ۶۰ساله داشتم شما کمتر از ۸سال دیگه خانم ...

خودتون چند سالتونه ؟ ادمایی ک دکترا شرکت میکنن چند سالشونه معمولا ؟ ی استادی داشتیم ۳۱ سالگی درسش  تموم شد همون سال استخدام شد .

خودتون چند سالتونه ؟ ادمایی ک دکترا شرکت میکنن چند سالشونه معمولا ؟ ی استادی داشتیم ۳۱ سالگی درسش ت ...

من ۲۸..معمولا تو رشته‌ی مهندسی اینه:

۲۲لیسانس..۲۴ ارشد.. دکتری هم به محز تموم شدن ارشد میشه شرکت کرد(حتی میشه ترم اخر که هنوز پایان نامه داری شرکت کنی)..بستگی به رشته و شرایط خودت داره

اره نگران کار نباش بعضیا درسشون زود تموم میشه ولی چندسال بی‌کار می‌مونن بعضی‌ها هم به محز تموم شدن کارجور میشه واسشون تازه قرار نیست دکتری بگیری بعد کار کنی در حین تحصیل هم میشه کار داشت

من ۲۸..معمولا تو رشته‌ی مهندسی اینه:۲۲لیسانس..۲۴ ارشد.. دکتری هم به محز تموم شدن ارشد میشه شرکت کرد( ...

ببخشید دکتری چند ساله؟