2777
2789
عنوان

قاضی تشویق به طلاق توافقی میکنه

290 بازدید | 17 پست

من چند تا پرونده برای شوهرم تشکیل دادم بابت نفقه اجرات المثل و مهریه همه قاضی ها اصرار دارن که طلاق توافقی کنیم. به نظرتون دارن به ضرر من عمل میکنن ؟ حس میکنم از تنبلی و ضد زن بودنشون اینو میگن. شوهرم هم چون مادرش براش زن انتخاب کرده قاضی رو تایید میکنه که اره بیا توافقی تمومش کنیم اما من میخوام اذیتش کنم چون خیلی عذابم داد

"خدای خوبم، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن..."

بیکاری قضیه را کش دار کنی فقط خودت اذیت میشی این وسط توافقی تمام کن بره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما با یه وکیل مشورت کن 

سعی کن تا اونجایی که میشه حق و حقوقت رو بگیری 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم چند وقت پیش با یه اقایی موقع رانندگی بحثم شد و طرف راننده کامیون بود منو زد و فحاشی کرد 

حالا تو دادگاه فیلم دوربین رو میز قاضی شاهد و مدارکو نامه پزشک قانونی همه چی اماده به من میگه بیا گذشت کن و رضایت بده

فکر کنم براشون امتیاز داره با رضایت و سازش پرونرده رو ببندن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

مهریه رو که اصلا نگذر چون کارمند دولت باشه یک سوم از حقوقش رو باید بده...

اما چون سن شما جوری هست که فرصت زندگی مشترک و بچه‌دار شدن براش مهم هست رو توافقی بیشتر فکر کن نذار بخاطر لج بازی از زندگیت بره

اگرم که میخوای برگردی سر زندگیت که کلا همه چیز فرق داره

بیکاری قضیه را کش دار کنی فقط خودت اذیت میشی این وسط توافقی تمام کن بره

اون میخواد من از حق و حقوقم بگذرم 100 میلیون بذاره کف دستم بره زن بگیره

"خدای خوبم، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده‌ای، خسته‌ام مکن..."
اون میخواد من از حق و حقوقم بگذرم 100 میلیون بذاره کف دستم بره زن بگیره

غلط کرده صد تومن باهاش دو ماه هم نمیشه سر کرد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»