2777
2789

بدترین خاطره تون

بهترین خاطره تون

بدترین غذایی ک خوردی بهترین غذا 

بدترین فیلم 

عجیب ترین ها 

ترین 

ترین 

ترین 

کلاااا ترین ها مد شده انگاری 

بعضیاشونم باحاله ها حرفی توش نیس 

ولی مدل تاپیکا عوض شده انگار بقیه تاپیکا زیاد مشتری نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی من وقتایی ک میخونمشون و گاها خوشمم میاد ازشون همش فک میکنم چرا مثلا ب ذهن خودم نمیرسه این موضوع& ...

كم پيدايي چرا 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
ولی من وقتایی ک میخونمشون و گاها خوشمم میاد ازشون همش فک میکنم چرا مثلا ب ذهن خودم نمیرسه این موضوع& ...

خیلیاشون تقلید میکنن 

اونیکه اول بوده خلاقه 

هارلی و یگانه خوبن تاپیکاشون 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   

خدایی دوروغ چرا 

ذهن کاربرای جدید خلاقه 

و اینکه حوصلشو دارن 

مثلا من بااارها سوال مهم داشتم و با سرچ تو نتم نتونستم ب جواب دلخواهم برسم و میدونمم تو نی نی سایت بهتر ب جواب میرسم ولی هرررر کاری میکنم بیام تاپیک بزنم بپرسم حسش نمیاد خخخخ 

بله ميشناسم قديما فعال بودي 

اره 

اون موقع ها با دوستام بودیم بیشتر 

البته ورژن سایت 

جو سایت کلا خیلی دلنشین تر بود 

با ی سری از دوستامم ک تو همین نی نی سایت دوست بودیم ی گروه کوچیک تو تل گرام زدیم الان تقریبا 3 سال میشه ک خیلییییی خیلییی باهم صمیمی هستیم و هر روز با هم صحبت میکنیم 

نی نی سایت دوستای خوبی بهم داد