2777
2789

سمه واسه پوست مگراینکه دکترواسه جای زخم داده باشه 

من الان دچارکیست آکنه شدم چون زینک زدم به پوستم ومنافذپوستم کامل بسته شده

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سمه واسه پوست مگراینکه دکترواسه جای زخم داده باشه من الان دچارکیست آکنه شدم چون زینک زدم به پوستم وم ...

وای تورو خداااا؟؟؟؟وای برم‌یشورم الان رو پوستمهههه

برا هیچیت ازش استفاده نکن من زیر بغلو زدم زیر بغلا یچیزی مثل غده شده بود الانمیزنم خوب شده نزن بدرد گوه نمیخوره

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

وای تورو خداااا؟؟؟؟وای برم‌یشورم الان رو پوستمهههه

زیاداستفاده نکن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سمه واسه پوست مگراینکه دکترواسه جای زخم داده باشه من الان دچارکیست آکنه شدم چون زینک زدم به پوستم وم ...

من استراحت مطلقم الان برا زخم بستر نگرفتن دکتر داده که میزنم به قسمت لگن و رون،دکتر زنان هم داده،بد نیست؟ به جنین که ربطی نداره؟

..........
اصلا خوب نیست مخصوصا برای زیر بغل ...غدد لنفاوی رو دچار مشکل میکنه کیست میاره منافذ پوست رو می بنده ...

من زیر بغلم داغون شد الان یکم بهتره بنظرت دیگه چیزی نمیشه اثرش رفته؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

من استراحت مطلقم الان برا زخم بستر نگرفتن دکتر داده که میزنم به قسمت لگن و رون،دکتر زنان هم داده،بد ...

فکرنکنم به پوست صورت وزیربغل زیادنبایدزد

من زیر بغلم داغون شد الان یکم بهتره بنظرت دیگه چیزی نمیشه اثرش رفته؟

دکتر برید 

دیگه یه مدت خیلی زیاد برای زیر بغل از هیچی استفاده نکنید حتی مام ساده 

بذارید عرق خارج بشه و منافذ رو باز کنه 

لباس های گشاد بپوشید 

زیاداستفاده نکن

دو سه هفته پیش یساعت اینا زدم ب پوستم حس کردم لک ها رفتن

کلا تزدم ها 

روی گونه و پیشونیم

دیگ چون آخر هفته جشنمونهه گفتم شروع کنم از امروز تااون موقه هرروز بزنم😟

ی لحظه گفتم بزا تو نی نی سایت تحقیق ریز کنم

مرسی ازتون واقعا

دو سه هفته پیش یساعت اینا زدم ب پوستم حس کردم لک ها رفتنکلا تزدم ها روی گونه و پیشونیمدیگ چون آخر هف ...

خواهش میکنم عزیزم .زینک تاثیرش موقتیه .ماسک ماست ونشاسته بزن وقتی خشک شدبشور