2777
2789

همسر من از یه خانواده ی سنتی و شهر کوچیکه، به شدت در برابر محبت و خوشی مقاومت دارن خودش و‌فامیلاش

یعنی عروسی،تولد،مسافرت،مناسبت ها،اگه بهت خوش گذشته باشه یا خوش درخشیده باشی باااااید از دماغت دربیارن انگار به‌اونا فشار میاد

شوهر من اگه‌برم میکاپ شینیون مثلا برا عروسی خواهرم، باهام قهر میکنه چون قشنگ شدم

یا خبر بارداریمو بهش دادم‌ از روز اول هرروز باهام دعوا کرد به یه بهونه ی کوچیکی‌. 

یا میرم‌بغلش بوسش میکنم زیادیش میشه دور برش میداره

حالا همسرم ویژگی های خوب زیادی هم داره و یکی از بهترین مردهاست. به جز این اخلاقاش....

اگر هم بهش بی محلی کنم، خودم اذیت میشم به شدت احساساتی ام و برای همه چی ذوق میکنم،اونم میزنه تو ذوقم😐بعدش مثل چیییییز پشیمون میشه منت کشی میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه شوهر ندارم اما تایید میکنم از تجربیات بستگانم ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

من شوهرم ب شدت ب من حسادت دارم میگم میخام رنگ کنم موهامویابرم باشگاه سکوت میکنه

آخ آخ دقیقا شوهر منم حسادت داره به من

اگه بخوام خوشگل کنم تیپ بزنم یا یه جایی بهم خوش گذشته باشه، این عزا میگیره عزااااا

منم اونو میبینم حالم خراب میشه

نمیتونم برام مهم نباشه روم تاثیر نذاره

یه مدت کوتاهی تحمل کن جلوی خودتو بگیر بی محلی کن سرد باش بزار تفاوت رفتار تورو ببینه خودش آدم میشه

نمیتونم منم سرد باشم،زندگیمون کلا سرد میشه

مجبورم بعد این عن بازیاش،یادم بره و‌ دوباره کارهای خونه رو انجام بدم و بگو بخند کنم وگرنه به خودم سخت میگذره

مثلا الان تازه فهمیدم باردارم انگار از ذوق من بدش میاد

حالا خودش واریکوسل داشت‌و عمل کرد اسپرم ضعیف بود دوسال دوا درمون کرد .ولی این بی تفاوتیش منو آتیش میزنه

ولی توی عمل مثلا رفت میوه و چیزای مقوی خرید،بهترین دکتر برد،لباس بارداری خرید برام. 

خب نمیشه کلا بی تفاوت هم بودزندگی سرد و‌بی روح میشهچیکار کنم؟

نمیگم بد باشید

من خودمم دلم نمیاد به هیچ کسی بدی کنم چه برسه همسرم

ولی بارها شده دلسوزی کنم براش

دیدم اصلن به چشمش نمیاد

مردها طرز فکرشون با ما فرق میکنه

ببین مثلن مادرشوهر من هرسال وسیله هاشو‌عوض‌میکنه

شوهرم میگه مامانم خیلی با سیلقه اس

ولی نمیگه تو بخاطر اینکه رعایت جیب منو میکنی وسیله نمیخای

فکر میکنه بی سلیقه هستم