2777
2789

اون رفتاراش همیشه سرده وقتی نیازم داره من همیشه به حرفاش گوش میدم و تشویقش میکنم که پیشرفت کنه حالش خوب باشه 

من زیاد آدمی نیستم که احساساتمو بروز بدم ولی وقتیم میخوام یکم از مشکلاتم حرف بزنم اصلا کنجکاوی نمیکنه و حاضر نیست گوش بده اصلا همدلی و دوستی رو بلد نیست 

احساس میکنم با ادامه دادن به این دوستی خودمو نادیده میگیریم چون این منم که رفیق اونم و تو این رفاقت فقط من هستم شدم مثل یه تراپیست واسش.. 

شما باشین چیکار میکنین؟ چطور تمومش کنم این رابطه سمی رو

M♡R

تمومش کن ولی خودتم مقصری همیشه بایدخواسته هاتومطرح کنی وزیادی خودتوپایه نشون ندی وگرنه همش بایدسنگ زیرباشی اینوتموم کن چون دیگه فایده ای نداره هرچیم توبگی دوروزخوبه بعددوباره مث اولش میشه اماتوروابط بعدیت هوشمندانه تررفتارکن

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمومش کن ولی خودتم مقصری همیشه بایدخواسته هاتومطرح کنی وزیادی خودتوپایه نشون ندی وگرنه همش بایدسنگ ز ...

اره تقصیر من بود که بهش نشون دادم هرجورم باشه من هستم💔خودمو نادیده گرفتم 

احساس میکنم دیگه لایق یه دوستی دو طرفه ام

M♡R

بنظرم باید باهم صحبت کنید بدون توضیح دادن و خواستن تمومش نکن. درمورد اینکه چیکار کنی ناراحتیت رو بهش بگو و اگه بازم جوری رفتار کرد که مهم نیست دیگه یه خدافظی کن و تمام احساسات خودتو اولویت قرار بده اگه تو این دوستی خوشحال نیستی باید بیای بیرون

اره تقصیر من بود که بهش نشون دادم هرجورم باشه من هستم💔خودمو نادیده گرفتم احساس میکنم دیگه لایق یه د ...

اشکالی نداره بی تجربگی کردی ولی ارزششوداشت چون دیگه یادگرفتی چطوری باشی

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
بنظرم باید باهم صحبت کنید بدون توضیح دادن و خواستن تمومش نکن. درمورد اینکه چیکار کنی ناراحتیت رو بهش ...

من میشناسمش واسش اهمیتی نداره چندین باره این اتفاق میوفته و من غرورم خیلی مهم تره واسم 

ولی قبل تموم کردن میگم رفتاراشو 

ولی دیگه تصمیممو گرفتم

M♡R

والا یه دفعه ی بهتره بلوکش کن از همه جا واصن هرچی اصرار کرد جواب نده واسه خودت ارزش قائل باش مگه کیه ...

والا نمیدونم که چرا این عتیقه ها گیر من میاد بخدا من خیلی دوست خوبیم کلا از هر نظر عالیم نمیدونم چرا این ادما گیرم میان😂💔💔💔💔💔💔

M♡R