2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سیف قرمز (چربی)، دامستوس (سرویس)، پودرصابون فیروز (شستشوی دستمال ها ـکف خونه_چدن گاز)، ، قرص ظرفشوی ...

سیف قرمز رو برای کاشی ها آشپزخونه هم میشه استفاده کرد؟

برای مبلمان چی؟

برای مبل (مبل های من خیلی روشنن ) پودرصابون و سفید کننده اسپری قرمز سیف و پودر لباسشویی و با قرص ماشین با آب جوش قاطی میکنم یه محلول غلیظ میشه بااون روی سطح‌میکشم برق میندازه فقط بعدش با دستمال نمدار روی جاهایی که کشیدمو میکشم که کف و بوی شوینده نده خیلی

سیف قرمز رو برای کاشی ها آشپزخونه هم میشه استفاده کرد؟برای مبلمان چی؟

فوق العاده است ، هم برای چربی ها ، هم برای لک های فرش و مبل و هرجا که فکرشو کنید لکه لوازم آرایش روی تخت و فرش لکه ی چایی حتی لاک ، لکه خودکار ، من همه مدلای سیف و امتحان کردم ولی هیچکدوم قدرت سیف و نداره فقط بعد اینکه ازش استفاده میکنید با دستمال نمدار بکشین روش

برای همه ی سطوح آشپزخونه از همین ترکیب استفاده می کنید؟

اینو برای مبل استفاده میکنم ، چون مبلام پارچه هاشون سفیده و کاور ندارم احساس تیرگی میکنم این ترکیبو میزنم برق میندازه ، برای سرامیک چون خیلی کف میکنه ، مناسب نیست قرص ظرفشویی و یه مقدار پودرصابون با جلادهنده بریزین ، رقیقش کنیداگه بخارشو دارین به پدش بزنین و باهاش طی بکشید عالی میشه 

لایک 

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       کاربری دست دونفره ـ منو دوست همیشگیم                •|delnaz|•  •|yasaman|•

سیف قرمز (چربی)، دامستوس (سرویس)، پودرصابون فیروز (شستشوی دستمال ها ـکف خونه_چدن گاز)، ، قرص ظرفشوی ...

مرسی ک از مواد شوینده ی مناسب استفاده و معرفی میکنی . 🌹🌹❤❤ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه