2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیف قرمز (چربی)، دامستوس (سرویس)، پودرصابون فیروز (شستشوی دستمال ها ـکف خونه_چدن گاز)، ، قرص ظرفشوی ...

سیف قرمز رو برای کاشی ها آشپزخونه هم میشه استفاده کرد؟

برای مبلمان چی؟

برای مبل (مبل های من خیلی روشنن ) پودرصابون و سفید کننده اسپری قرمز سیف و پودر لباسشویی و با قرص ماشین با آب جوش قاطی میکنم یه محلول غلیظ میشه بااون روی سطح‌میکشم برق میندازه فقط بعدش با دستمال نمدار روی جاهایی که کشیدمو میکشم که کف و بوی شوینده نده خیلی

سیف قرمز رو برای کاشی ها آشپزخونه هم میشه استفاده کرد؟برای مبلمان چی؟

فوق العاده است ، هم برای چربی ها ، هم برای لک های فرش و مبل و هرجا که فکرشو کنید لکه لوازم آرایش روی تخت و فرش لکه ی چایی حتی لاک ، لکه خودکار ، من همه مدلای سیف و امتحان کردم ولی هیچکدوم قدرت سیف و نداره فقط بعد اینکه ازش استفاده میکنید با دستمال نمدار بکشین روش

برای همه ی سطوح آشپزخونه از همین ترکیب استفاده می کنید؟

اینو برای مبل استفاده میکنم ، چون مبلام پارچه هاشون سفیده و کاور ندارم احساس تیرگی میکنم این ترکیبو میزنم برق میندازه ، برای سرامیک چون خیلی کف میکنه ، مناسب نیست قرص ظرفشویی و یه مقدار پودرصابون با جلادهنده بریزین ، رقیقش کنیداگه بخارشو دارین به پدش بزنین و باهاش طی بکشید عالی میشه 

سیف قرمز (چربی)، دامستوس (سرویس)، پودرصابون فیروز (شستشوی دستمال ها ـکف خونه_چدن گاز)، ، قرص ظرفشوی ...

مرسی ک از مواد شوینده ی مناسب استفاده و معرفی میکنی . 🌹🌹❤❤ 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه