2777
2789
عنوان

تربيت بچه ي يك سال و نيمه

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 56 پست

جدی اگر هم دعواشون کنیم یا سرشون داد بزنیم دیگه دوسمون ندارن؟ 

توروخدا یکی اینارو توضیح بده

دعوا یا داد زدن سر بچه چه اثرات بدی روشون داره؟

دختر من ۱۵ماهشه

بیییییییی نهایت فضول و خرابکار و شیطونه منو به مرز جنون میبره منم که اصاب ندارم☹️😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم تقریبا ۲۳ ماهشه خیلی سخته سر و کله زدن باهاشون تو این سن ولی رمزش فقط صبر و حوصله است او ...

دختر منم 23 ماهست جدیدااا خیلی رفتارهای بد یاد گرفته.....اسباب بازی رو از دست بچها میکشههه...جیغ میزنه.......با برادرش ناسازگاره ...موندم

اسمش آدم است اما تو باور نکن  گاهی کاری می کند که از پس هیچ گرگی بر نمی آید ..!  

بله با بچه دعوا کنید ازتون بدش میاد اگه گاهی واقعا موندین چطور رفتار کنید بچگی خودتونو یادتون بیارید من الان ک فکر میکنم چیزای خیلی دورم یادم میاد من شیش تا خواهر بزرگتر دارم خیلی بزرگتر از خودمن کوچکترینشو 10 سال بزرگه رفتار یکیش باهام خیلی خوب بود هیچ وقت یادم نمیاد ک دعوام کرده باشه جونم بهش وصل بود هر چی میگفت گوش میدادم ولی با یکیش نه خیلی زور میگفت مثلا یه چیز میداد میگفت باید بگی دستت درد نکنه منم غرورم اجازه نمیداد نمیگفتم اونم دعوام میکرد خیلی بد بود رفتارش بخاطر همین با پسرم جوری رفتار میکنم ک دوس داشتم با خودم رفتار کنن

خونمو خيلي كثيف ميكنن شوهرم خيلي حساسه غرشو به من ميزنه  م

من قبل اون شروع میکنم ب غر زدن😆 ک فقط بچه من نیس کلافه شدم خودت جای من بودی تحمل نمیکردی تو بیرون کار میکنی من خونه کار میکنم درست ولی بچه مال جفتمونه تو کجایی خلاصه حسابی خودمو خالی میکنم اونم دیگه هیچی نمیگه بدهکارم میشه البته شوهر من بدبخت بچس 

من قبل اون شروع میکنم ب غر زدن😆 ک فقط بچه من نیس کلافه شدم خودت جای من بودی تحمل نمیکردی تو بیرون ک ...

مردا تا يه خدي تحمل دارن شوهر من كه اينطوريه زود از حرفاي تكراري خسته ميشه 

و ميگه يه فكري كن براش