الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله با بچه دعوا کنید ازتون بدش میاد اگه گاهی واقعا موندین چطور رفتار کنید بچگی خودتونو یادتون بیارید من الان ک فکر میکنم چیزای خیلی دورم یادم میاد من شیش تا خواهر بزرگتر دارم خیلی بزرگتر از خودمن کوچکترینشو 10 سال بزرگه رفتار یکیش باهام خیلی خوب بود هیچ وقت یادم نمیاد ک دعوام کرده باشه جونم بهش وصل بود هر چی میگفت گوش میدادم ولی با یکیش نه خیلی زور میگفت مثلا یه چیز میداد میگفت باید بگی دستت درد نکنه منم غرورم اجازه نمیداد نمیگفتم اونم دعوام میکرد خیلی بد بود رفتارش بخاطر همین با پسرم جوری رفتار میکنم ک دوس داشتم با خودم رفتار کنن
خونمو خيلي كثيف ميكنن شوهرم خيلي حساسه غرشو به من ميزنه م
من قبل اون شروع میکنم ب غر زدن😆 ک فقط بچه من نیس کلافه شدم خودت جای من بودی تحمل نمیکردی تو بیرون کار میکنی من خونه کار میکنم درست ولی بچه مال جفتمونه تو کجایی خلاصه حسابی خودمو خالی میکنم اونم دیگه هیچی نمیگه بدهکارم میشه البته شوهر من بدبخت بچس