2777
2789
عنوان

خونه تکونی

82 بازدید | 14 پست

خانوما شما خونه تکونی و تمیز کاری قبل و عید و شروع کردید ؟

از کجا شروع میکنید ؟؟

اگه نکته ای برای تمیز کاری یا راحتی کارها دارید بگید بقیه دوستانم استفاده کنن....پیشاپیش عیدتون مبارک 

💞یادمون باشه اگه لباسی وجود داره که از پوشیدنش یکسال گذشته اون رٌ تمیز بشوریم و اهدا کنیم 💞

اگه ظرفی توی خونمونه که لب پر شده  یا شکسته بندازیمش بیرون 

اگه قصد دارید فرش هارو بشورید الان که اوایل اسفنده فرش هارو بسپارید به فرش شویی هم تمیز تر شسته میشه  و هم زودتر تحویل تون داده میشه 

و نکنه آخرم اینکه توی مصرف آب صرفه جویی کنیم 

پیشاپیش سال خوبی داشته باشید خواهران 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

تاپیک خونه تکونی میبینم حس و حال عیدو میگیرم ولی نمیتونم امسال خونه تکونی کنم😁باردارم

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک خونه تکونی میبینم حس و حال عیدو میگیرم ولی نمیتونم امسال خونه تکونی کنم😁باردارم

منم پارسال باردار بودم کارهای سبک و انجام میدادم و میگفتم سال دیگه فارغ میشم و راحت خونه تکونی میکنم 🤣ولی با اومدن نی نی حتی وقت نمیکنم گاهی نهار بپزم 😂چه برسه به خونه تکونی 

سلام من دوتا اتاق خوابام تموم شده الان تو آشپزخونم،پذیراییمم مونده

سلام عزیزم 

حسابی خسته نباشی 

منم دلم میخاد از اتاق خواب هام شزوع کنم 

امید وارم با وجود نی نی  بتونم 😅

منم پارسال باردار بودم کارهای سبک و انجام میدادم و میگفتم سال دیگه فارغ میشم و راحت خونه تکونی میکنم ...

آره سخته

البته من شهریور اسباب کشی داشتم،فرشامو هم بعد عید عوض میکنم 

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
سلام عزیزم حسابی خسته نباشی منم دلم میخاد از اتاق خواب هام شزوع کنم امید وارم با وجود نی نی بتونم � ...

ممنون‌ عزیزم،استارت اولش سخته ولی بیفتی توش دیگه میری جلو،بارداری یا نی نی کوچیکه؟

دیوارلی سالن رو کشیدم تمیز کردمزیر تخت مون و کمد دیوار اتاق مون تمیز کردمامروز وسایل زیر تخت رو جابج ...

انشالله عزیزم 

از الان خدا قوت 

سلام عزیزم مرسی از توصیه های خوبت من از کابینت ها شروع کردم و فرش هارو هم دادم قالی شویی ادیب

خسته نباشی عزیزم منم دوس داشتم فرشامو بشورم ولی بچه م رفلاکس داره و مرتب بالا میاره 

شستن فرشا یکار بیهوده ست برام چون مجدد کثیف میشه😀

انشالله بزرگ‌تر شد بتونم بشورم 

ممنون‌ عزیزم،استارت اولش سخته ولی بیفتی توش دیگه میری جلو،بارداری یا نی نی کوچیکه؟

نی نی شش ماهه دارم