دوستان ما کوردیم و تو یکی از شهرستان های کرمانشاه زندگی میکنیم و پدر مادرم خیلی سال پیش از هم جدا شدن از وقتی که من بچه بودم بابام کرج زندگی کرده و من پیش مادرم یا گاهی اوقات پیش مادر بزرگم ( مادر بابام )زندگی کردم بابامم شرایطش رو نداشت زیاد بیاد سر بزنه ولی گاها اون میومد اینجا یا من میرفتم بعضی وقتا حالا امسال خانواده نامزدم دارن میرن کرج کلا خونشون میخواد بره اونجا و من واقعا برام سخته کسی ک هر روز کنارش بودم و دیدمش یه شهر دیگ باشه و من یه شهر دیگه کلا برا جفتمون خیلی سخته من با بابام حرف زدم شرایطو بهش گفتم و گفتم منم میام اونجا پیش خودت زندگی میکنم و بابام واقعا از خداش بود میگفت من سختم بوده بیام حالا ک تو میای کنار همیم خیلی اوضاع بهتر میشه و اینکه دیگ اونم اوکی داد و خیلی خوشحال شد چون واقعا روزای سختی براش سپری شده شما فکرشو بکنید بدون خانواده و دخترت بری یه شهر غریب زندگی کنی اونم یه فرد خیلیییی احساساتیه و واقعا تموم این سالها میدونم که براش چطور گذشته الان که میخوام برم خیلی میترسم چون مثلا بابام میره سر کار من تا عصر تنها خونم میگم نکنه کسی با بابام دشمنی ای کدورتی چیزی بینشون باشه بیاد رو سر من خالی کنه واقعا میترسم ب نظرتون چیکار کنم باید حتما حتما حتما برم
واسه رسیدن به عشقم برام یه صلوات میفرستی ؟ لطفا ♥️🥺
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.