2777
2789
عنوان

کمک کنید خاهرانه خیلی سختمه

292 بازدید | 36 پست

سلام 

من چندسالی هست ازدواج کردم شوهرم اوایل کاری به کارم نداشت اذیتی نداشت

بعد حدود یک سالی بود بد دل شده بود به مرد همسایه 

من نمیدونستم جریان ازچه قراره نمونه کاراشا مثال میزنم مثلا‌تو کوچه باماشین ردمیشدیم محکم میزدبه پام میگفت خونشونا نگاه نکن...

یا توی روبیکا زمان آنلاین شدن های من ومرد همسایه اگر دوتامونا می‌نوشت آنلاین دوراسم ما خط می‌کشید منم سکوت میکردم بخاطر بچم بعد دیگه به حدی رسیده بود که شبا میرفت تفریح مادرشان میوردمیزاشت خونه ما بیخ ریش من.

وحالا بعدازظهرخونه مامانم بودم یکی اززنای فامیلم خونه مامانم بود دراومدگفت یکی اززنا فامیل اومده بودخونمون میگفت شوهرش گفت زنم و دوتا اززنای فامیل که یکیشم منم باهمین مردهمسایمون دوستیم حالا میخام بدونم من چیکار کنم به همین شوهرم گفتم زن فامیل اینطور میگه میگه فردازنگ میزنم طرف میگم چراکه خوری کرده وگفت توهم رفتارت خوب نیست مو میزاری بیرون=/درصورتی که محجبم 

خلاصه دلک شکسته چکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم طلاق 

سنمم کم نیس ک الکی نظربدم 

ولی خواهربامرد شکاک زندگی کردن زهرماره 

ب مرور بدترمیشه 

تجدیدنظرکن رو انتخابت

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

بخاطر دخترم

اشتباه کردی

چه ربطی به دخترت داره؟؟ اینکه شما از شرف خودت دفاع نکردی مثلن لطف کردی به دخترت؟

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

زندگی با یه آدم شکاک سخته شاید بشه با روانپزشک یت روانشناس بهتر بشه ولی فک نکنم کامل خوب بشه بعد تو میگی دخترم خب دخترت به یه مادر قدرتمند وشاد نیاز داره نه مادری که باید زور تحمل کنه

حالا حرف مرد فامیل راچیکارکنم؟

چیکار کنی؟؟

پدر و مادر نداری

برو دردت رو بگو

بگو شوهرم به من تهمت میزنه بیاید درد منو درمون کنید

پس فردا مرد همسایه میشه همه ی دنیا

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

زندگی با یه آدم شکاک سخته شاید بشه با روانپزشک یت روانشناس بهتر بشه ولی فک نکنم کامل خوب بشه بعد تو ...

دقیقا دست دلم به کاری نمیره قسمت دوم 

متنمم بخون حرف مرد فامیلا کجای دلم بزارم