2821
2789
عنوان

خاله ی دختر زا

177 بازدید | 11 پست

الان یه تاپیک دیدم یادم اومد

نمیدونستم هنوزم آدمایی هستن که میگن ما میخوایم بچه مون حتما پسر باشه حتما دختر باشه، مخصوصا میگن پسر میخوایم

به خدا بچه سالم و سلامت باشه، باید روزی هزار مرتبه خدا رو شکر کنید.

خاله من ۴ تا دختر آورد، همه بهش گفتن دختر زا هی شوهرش میگفت من پسر میخوام من پسر میخوام به زور خاله ام یه پسر آورد

دختر هاش همه دانشگاه خوب رفتن یکی شون پزشکی خوند همه شون با آدم های خوب درست ازدواج کردن. پسرش معتاد شد کار نکرد تو ۳۰ سالگی خرجشو شوهر خاله ام میده

تازه خاله ام مریض شد هر چی شد دختراش پشتش بودن.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جفتش خوبه درست تربیت میخان

بله صدرصد

منظورم اینه که هی دنبال این نباشیم که بگیم میخوام دختر بیارم میخوام پسر بیارم

قشنگ نیست و هر چی پیش میاد باید قبول کنیم و هم دختر هم پسر میتونن فرزندان خوبی باشن

دیروز یکی تاپیک زد کیا ۲تا پسر دارن و احساس بدبختی دارن

بعدم یه مشت اراجیف نوشته بود کع پسر ول میکنه میره

اومدم براش بنویسم ذات ربطی به جنسیت نداره

دیدم بیشعور ترازینه که این چیزا رو بفهمه

دوباره میسازمت💪

بله صدرصدمنظورم اینه که هی دنبال این نباشیم که بگیم میخوام دختر بیارم میخوام پسر بیارمقشنگ نیست و هر ...

ادمیزاد تمایل به هردو جنس داره 

منم دختر دارم یدونه 

همیشه یدونم پسر خواستم اگر حامله شدم 

هرکی بگه نه من فقط عاشق دختر یا پسرم دروغ میگه

هر بژی کورد
ادمیزاد تمایل به هردو جنس داره منم دختر دارم یدونه همیشه یدونم پسر خواستم اگر حامله شدم هرکی بگه نه ...

منم دخترم 14سالشه والان باردارم  دوست داشتم پسر شه ولی دختره ناراحت شدم یکم ولی چی میشه کرد

کاش آرزوهامون با اراده خدا یکی باشه ❤

اینکه ادم یه جنسیت را دوست داشته باشه میشه بگیم حق داره و یا اینکه جنسیت دلخواهش را باردار نباشه و یه تصمیمی براش بگیره بازم میشه گفت به ما چه.

ولی سرم درد میگیره از اون کاربرهایی که میاند ده تا تاپیک میزنند که چون جنسیت دلخوام نشد میخوام سقط کنم یا من ... میخوام.

هزار دفعه گفتم این تاپیکهای تبعیض جنسیتشون میمونه و قطعا پاشون گیره اون دنیا

دخترو پسر از یک پدرمادرند پس تربیت تربیت حرف اول رو میزنه نه جنسیت 

فکر کن بعد انجام بده قدر ثانیه ثانیه لحظه های زندگیتو بدون زندگی برگشت نداره ولی ترمزداره مواظب حرفات باش تا دل نازکی رو داغون نکنی تا میتونی انرژی مثبت بده تا انرژی مثبت دریافت کنی خودتو فدای حرفای بیهوده رودربایستی های نابود کننده نکنی بدون تو خود تو میتونی خودتو شاد یا ناراحت کنی پس بیا بهترین انتخاب و داشته باش برات آرزوی موفقیت میکنم 

ادمیزاد تمایل به هردو جنس داره منم دختر دارم یدونه همیشه یدونم پسر خواستم اگر حامله شدم هرکی بگه نه ...

ولی من عاشق دخترم،  اولیم دختره دومیم پسره الآن انداره دنیا دوستشون دارم هر دو رو،  اما دلم میخواست دومی هم دختر باشه