2777
2789
عنوان

چرا همه از من بدشون میاد اخه🙂💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 59 پست
ارع واقعا از نظر ظاهری هیچ کم و کسری ندارم و همینطور اخلاقم هم واقعا دوستانست نمیدونم فقط احساس میکن ...

ظاهرت ازونا نیست که طرف با خودش فکر میکنه میگه این چقد خوشگله ازوناس که با ۱۰ نفره؟

مه گرد یاد تو خوشم تو و گرد کی؟

زدم بیرون از اونجا انقد حالم گرفته شد

باباخوشگلی دیگه قبول کن.حالا یکمم غرورو خودشیفته بودن رو چاشنی کن

و زودرنج و حساس بودن رو بزار کنار

دایورت کن

ب معنای واقعی دارن میگن درحدت نیستن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😐😐😐ظاهرتو و توصیف کن خب....واا مگه میشه من تاحالا همچین چیزی ندیدم والا....من خودم خیلی خیلی نگاه ...

قدم ۱۶۹ هیکلمم ورزش میکنم متوسط رو به لاغر پوستم گندمی دیکه چی بگم آخه مگه چه ربطی داره حالا گیرم زشتم چرا باید همچنین کاری کنن

ظاهرت ازونا نیست که طرف با خودش فکر میکنه میگه این چقد خوشگله ازوناس که با ۱۰ نفره؟

نه من ازدواج کردم تازه می‌دونستن من متهلم و خود اونا هم تو رابطه بودن ظاهرم از اون پلنگا نیست که اونجوری فک کنن حتی تو چشم هیچکس هم نگاه نمیکنم

باباخوشگلی دیگه قبول کن.حالا یکمم غرورو خودشیفته بودن رو چاشنی کنو زودرنج و حساس بودن رو بزار کناردا ...

آخه مگه کسی خوشگل بهش اخم میکنن؟معمولا فقط نگاش میکنن

قدم ۱۶۹ هیکلمم ورزش میکنم متوسط رو به لاغر پوستم گندمی دیکه چی بگم آخه مگه چه ربطی داره حالا گیرم زش ...

من که میگم ولششش تو چرا نگاه اونا برات مهم بابا ولشون کن اینقدر نگاه کنن بهت تا چشاشون دراد دختر اعتماد به نفست و ببر بالا و توهم به چشاشون نگاه کن و بعد به کفشاشون اینجوری دیگه بهت نگاه نمیکنن....

من خودم یبار صبح زود داشتم میرفتم بعد یه پسر زشته بیریخت تو مترو اول صبح بهم زل زده بود منم هعی تو چشاش نیگاه میکردم ببینم از رووو میره که نه نرفت بعدش به کفشاش نگاه کردم و اونم سریع به کفشا خودش نگاه کرد و هعی کفشاش بررسی کرد  و بعدش دیگم نیگا به من ننداخته....

این روش خیلی جوابه برا من....

ولی مهم نباشه واقعا برات ....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 
خب منم مث توام‌.چون خوشگل بودم طرف میخاسته از صف روزگار حذف بشم.اخم که سهله

واقعا شاید همین که تو میگی حسودا بعد میدی با همه می‌خندن به تو میرسه با اخم نگاه میکنه نادیده میگره

واقعا شاید همین که تو میگی حسودا بعد میدی با همه می‌خندن به تو میرسه با اخم نگاه میکنه نادیده میگره

خب پس ثابت شددیگه؟ که اونا حسودن و توخوشگل🙂

قبول کن

حالابخواب.بگو خدایاشکر که من زیباهستم.فقط زیباییت مث من بخاطر نگاه و رفتاردیگران خراب نکن