2777
2789

خواهشا جوابمو بدین چقد رانیتیدین در درمان رفلکس نی نی تون تاثیر داشته و اینکه آیا رانیتدین مخصوص اطفال هم هست یا همین رانیتدین بزرگسالان رو میدین

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

رانیتیدین تاثیری در کنترل اسید نداره....من امپرازول میدم واسه کنترل اسیدش....البته رانیتیدین خارجی یا زانتاک خیلی خوبه.....رانیتیدین یه مدله بزرگسال و اطفال نداره

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رفلاکس پسره من خیلی شدید بود الان ۴ماهه رانیتیدین میدم بهش گاهی هرروز گاهی روز در میون....اصلا دیگ بالانمیاره

دکترش گفته تا یک سالگی بایدبخوره

اسمی از کودک نداره روش

اسمش رانیتیدین سها هستش

دخترم من یه مدت خوبه یه مدت دوباره رفلاکسش اوت میکنه!دکتر گفت انتظار درمان نداشته باش راینتدین فقط سوزش معده رو کم میکنه و کنترل میکنه!روش چیزی نوشته نیست که واسه بزرگسال یا کودکان،نمیدونم🤔😕

رانیتیدین تاثیری در کنترل اسید نداره....من امپرازول میدم واسه کنترل اسیدش....البته رانیتیدین خارجی ی ...

ممنونم عزیزم .هرچی گشتم.زانتاک پیدا نکردم .پودر نیکسون میدم که اونم خیلی گرونه باید هر بیست روز شصت و هفت تومن بدم هیچ تغییری هم نکرده 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..
رفلاکس پسره من خیلی شدید بود الان ۴ماهه رانیتیدین میدم بهش گاهی هرروز گاهی روز در میون....اصلا دیگ ب ...

مرسی عزیز ایشالله دیگه هیچوقت بالا نیاره 

ممنونم عزیزم .هرچی گشتم.زانتاک پیدا نکردم .پودر نیکسون میدم که اونم خیلی گرونه باید هر بیست روز شصت ...

امپرازول هم ارزونه...هم قابل دسترسی....من به دخترم یک سوم کپسول میدم....اسید معدشو کنترل کرده....ولی برا بالا آوردنش موتیلیوم خوبه

گاه باید سکوت کرد.‌‌...خدا پاسخگو خواهد بود .....شک نکن....

مامانای گل ممنون از پاسخگوییتون ایشالا خدا همه ی نی نی های نازتونو در پناه خودش نگه داره برای شفای پسر منم دعا کنین خسته شدم دیگه کم اوردم