2777
2789
عنوان

بافتنی(سوال از خانومای هنرمند🌷)

951 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

میخوام برا همسرم شال گردن ببافم

بلدم ولی تاحالا نبافتم یعنی دستم کنده.شال گردن بلند میخوام در حد دو متر😁

میدونین چقدر طول میکشه ببافمش؟ایده ای دارین؟میدونین قیمت کاموای ضخیم چنده؟

ممنون میشم کمکم کنین🌷

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

شما دستت کنده ما چه جور بدونیم در چه حدی هستی که بگیم کی تموم میشه😕نه خدایی دیگه در مورد ما نی نی سایتی ها چی فکر کردی؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دستگاه آسان بافت را سرچ کن خیلی راحت میتونی ببافی سه سوته

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
من دارم میبافم  کامواش از 6تا 8تومن 3تا کلاف میخواد تقریبا یه هفته ای میتونی ببافی منم دستم کن ...

ممنونم عزیزم.روزی حدودا چندساعت میبافی؟

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

عزیزم کاموا از کلافی 1500 تومن ب بالاس ک بستگی ب جنسشم داره کاموای نازک برا شالگردن قشنگتره ولی شما میگی دستت کنده کامواهم دیر میاد بالا قیمت کامول ضخیم از 4تومن ب بالاس ک ی کاموای خوب بگیر عزیزم ترک باشه ک کرک نده زحمتت هدر نره میلتم رو کاغذ ماموا زده شماره چند بگیری 

سر بچه هاتونو از سانروف بیرون نیارین .شاید یکی بچش سر نداشته باشه دلش بشکنه   

اگه دستت کنده ایشالا برا زمستون سال بعد  آماده میشه😂😂وبی خوب اولش کندی بعد دستت راه میفته سریع میشه. کاموا حدود 5 تا 6 تومنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شما دستت کنده ما چه جور بدونیم در چه حدی هستی که بگیم کی تموم میشه😕نه خدایی دیگه در مورد ما نی نی س ...

فکر کردم هنرمند و مهربونین.در حدی که تا حالا نبافتم دیگه😉

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤