2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم زنگ زده ب شوهرم

581 بازدید | 47 پست

شوهرم مریض بود بد خواهرش زنگ زد ک مراعات کن چرا مراعات نمیکنیو این حرفا 

بعد قطع گوشیش شوهرم میگ ب خدا اگ ی روزی ی بلایی سرم بیاد خواهرم خودشو میکشه خیلی دوستم داره پشت گوشی از اول تا اخر فقط فوش میداد ک چرا مراعات نمیکنی☹️

نمیدونم چرا ولی حسودی کردم حدی ک میتونم جنگ جهانی دومو راه بندازم😂شما جای من بودین حسودی میکردین

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت چه ساده اس بنده خدا من هرکی هرچیش بشه دورم برام مهم نیست ولی تو زبون خودمو نگران نشون میدم

ااره خیلی سادس انقدم ذوق میکنه مثلا براش نگرانن همش میگ خیلی دوسم دارن برام جونشونم میدنو فلان😂

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

شوهرت چه ساده اس بنده خدا من هرکی هرچیش بشه دورم برام مهم نیست ولی تو زبون خودمو نگران نشون میدم

من هم بلدم راحت خودمو اینجور نشون بدم ولی خیلی وقته گذاشتمش کنار ک راحت تر زندگی کنم چرا ی خواهر باید بردارش خودشو الکی نگران نشون بده خب واقن ی خواهر نگران میشه من خودمم وقتی داداشم می‌ره ی جا میاد همش نگرانم منتظرم زود برگرده هر چقدم بد رفتار کنه 

من هم بلدم راحت خودمو اینجور نشون بدم ولی خیلی وقته گذاشتمش کنار ک راحت تر زندگی کنم چرا ی خواهر بای ...

اخه دیگه انقدر واکنش با فحش بنظر من غیر طبیعیه یکم شایدم اشتباه میکنم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

حسادت نکن. می‌زنمت😎

😂😂😂چطوریی دلم میخواد دعوا کنم 

ااره خیلی سادس انقدم ذوق میکنه مثلا براش نگرانن همش میگ خیلی دوسم دارن برام جونشونم میدنو فلان😂

بگو حرف زدن که مفته  کنتور نمی اندازن اگه خیلی دلسوزی بگو دو کیلو میوه بگیره دستش بیاد عیادتت!  وآله همین در حد یه هزینه میوه هم حاضر نیستن برای برادرشون خرج کنند

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

ولش کن بزار تو عالم سادگی برای خودش خوش باشه 

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)