2777
2789

خانوما من تقریبا هر ماه ۳،۴ روز عقب ميندازم با آیت اوصاف من تقریبا ۷،۸ عید عادت ماهانه میشم ک خب تو سفر نمیخوام بشم از طرفیم نمیدونم کی و چ جوری باید قرص مصرف کنم اگر میدونین ممنون میشم راهنمایی کنین

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

قرص ال دی منظورتون؟ 

اگ اونه ک اگ میخاین 8 نشین، باید تقریبا از دو هفته قبل پریودی تون قرص رو بخورین، ادامه بدین تا هر زمانی ک میخاین نشین، بعد هروقت ول کردین مصرفش، چند روز بعدش پریود میشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ال دی منظورتون؟ اگ اونه ک اگ میخاین 8 نشین، باید تقریبا از دو هفته قبل پریودی تون قرص رو بخورین، ...

میخوام یاسمین خارجی بگیرم ال دی اصلا بهم نمی‌سازه

من از دکترم که پرسیدم گفت پریودت که تموم شد بهتره قرص رو شروع کنی و یه بسته رو کامل استفاده کنی که ک ...

اخه اونجوری ک دوباره سر تایم میشی قرصا ۲۱ عدد هستن شما سر ۳۰ سیکلت میشی من همینجوریش سیکلام ۳۲،۳۳ روزس

میخوام یاسمین خارجی بگیرم ال دی اصلا بهم نمی‌سازه

فک کنم همشون همینجورین

باید حالا برای اطمینان بیشتر از دو هفته قبل تاریخ پریودی بخوری، تا هر زمانی ک میخای نشی،بعد ول میکنی، سه روز بعد تقریبا میشی، البته بدن با بدن میفرقه 

فک کنم همشون همینجورینباید حالا برای اطمینان بیشتر از دو هفته قبل تاریخ پریودی بخوری، تا هر زمانی ک ...

مرسی عزیزم ممنون ک وقتتون رو گذاشتین 

اخه اونجوری ک دوباره سر تایم میشی قرصا ۲۱ عدد هستن شما سر ۳۰ سیکلت میشی من همینجوریش سیکلام ۳۲،۳۳ رو ...

خب پس چون سیکلتون از من بیشتره.حداقل دو هفته قبل از پریودی باید شروع کنی

خسته تر از آنم که بگویم به چه علت...