2777
2789
عنوان

مادر شمام پشت سر باباتون حرف میزنه

720 بازدید | 39 پست

مامانم تا منو گیر میاره پشت سر بابام حرف میزنه 

دیگه نمیکشم

درسته به عنوان همسر میره رو مخش 

ولی اون بابای منه 

چندبار گفتم هرآدمی اذیت میشه راجع به باباش بد بگن 

حرف رو عوض میکنم 

یا میگم همه مردها همینن بی خیال 

ول نمیکنه 

آخه منم از دست بابام زیاد رنج کشیدم ولی میخوام فراموش کنم یا بهش فکر نکنم

به خدا مغزم عمیقا درد میگیره نمیدونم شمام درک میکنید یا تجربش رو دارید یا نه 

واقعا دیوونه کننده است

این دفعه مستقیم میخوام بگم بسه دیگه نگو

جالب اینه من بخوام درددل کنم سریع جلو میفته یاد خاطرات تکراری میفته و برای بار هزارم میگه و اغراق هم میکنه

مخصوصا وقتی خودم از دست شوهرم ناراحتم میرم اونجا و از بابام هم بد می‌شنوم بدتر افسرده میشم

میگم ای وای چرا یه بابای خوب ندارم من

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

نه

اختلاف داشته باشن هم 

من چیزی راجب بابام بگم  میزنه تو دهنم😂😂😂

یه دختر لر به اسم دِنا🐣اینجا فقط از اتفاق های قشنگ زندگیم میگم 😁💚 سوالات حس ششمی جواب نمیدم لطف کنید درخواست دوستی ندین😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در مورد بابام نه ولی فامیلا و خانواده بابام بله خیلی حرف میزنه بجوریه مثلا انگار من اون موقع بودم اجبارش کردم وقتی خانواده پدرم اینه با پدرم ازدواج کنه🤦

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

مادر بزرگ منم عین مامان شماست انقدر گله میکنه مامانم بعدش حالش بدتر میشه مجبورش کردم دیگه مامان بزرگم رو نبینه سخته اما چیکار کنم ببینم هر روز بدتر میشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی یک روز که حالت خوب نیست توی متروپایدختری که قیافه اش را دوست نداری لگد می کنی و منتظر می مانی که یک اخم کوچک بکند تا تمام توانت را به کار بگیریبرای لت و پار کردنش یک روز که حالت خوب نیست سر کلاسی که استادش حضور غیاب می کند نمی روی و بعد سر کلاسی که حضور غیاب نمی کنند حاضرمی شوی و میز دوم می نشینی و تمام مدت زل می زنی به چشم های استاد! یک روز که حالت خوب نیست می روی توی کافه برای خودت یکی از این شکلات گلاسه های سایز خانواده سفارش می دهی و تاآخرش را می خوری آنقدر که تاچندساعت بعد حالت تهوع داشته باشی! یک روز که حالت خوب نیست کنار پله های ایستگاه مترو می ایستی و دستت را می گذاری روی نرده و در حالیکه جمعیت پشت سرت همه منتظر مانده اند همینجور بی حرکت می مانی و بعد از سی ثانیه یادت می افتد که این پله ها برقی نیستند که خودشان بالا بروند یک روز که حالت خوب نیست دکمه قفل باز کن گوشی ات را می شکانی و می گذاری تا شب قفل بماند و از اینکه چراغ اس ام اس اش هی فرت فرت روشن می شود اصلا ذوق نمی کنی!یک روز که حالت خوب نیست اعتقاد شدیدی به قانون " بی خیال دنیا "پیدا می کنی تازه می فهمی روزهایی که حالت خوش نیست فقط خودت را عشق است و بسیه دختر تنها ولی خودساختهعطر تمشک،رنگبنفش.یه فنجون آرامشِ موج دریا⛓️💙🤍♬♪♪ 

منم مامانم خیلی با ،بابام بد حرف میزنه ناراحت میشم اخم می کنه یا جلوی بچه هاش دهن به دهن می کنه مامانم عاشق بچه هاش ولی بابام  رفتارش بده میخوام بگم میترسم دلش بشکنه  طاقت نداره میدونم

این دقیقا مادر کنه. آرامش روانو از من می‌گیره وقتی من دو روز می‌رم خونشون. کاری کرده من از شهر مادریم فراری بشم

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

دقیقا 

خیلی بد میگه‌

اینستا که بلاگش کردم‌

روبیکا هم پاک کردم‌

باز زنگ‌میزنه غیبت میکنه 

توی کل فامیل میره بد بابام‌میگه 

به کل فامیل بابام زنگ‌زده بد بابام گفته ....

حتی میره داروخانه به دکتره از بابام بد میگه‌

حتی رفته پارک به یک‌مرده بد بابام گقته .....

ولی نمیگه‌ که‌من چی‌کار میکنم که‌شوهرم به‌من بی ادبی میکنه ....

من خودم دیدم که مامانم اول یه حرف های بدی به بابام میگه یا مسخره اش میکنه بابام‌عصبی میشه فحشش میده ....

از راه رفتن بابام‌ایراد میگیره تا خوردن غذاش.....

ریپلای نزنید چون نه میخونم نه جواب میدم...🤑☺️

انگار فقط تورو داره برا درددل کردن .. سعی کن باهاش کنار بیای ..

وآقعا مثل کتک روحی میمونه 

تا چندوقت پیش گوش میدادم 

ولی دیگه صبرم تموم شده 

کاش دوست و رفیق داشت برا اونا میگفت 

اصلا متوجه نمیشه من دوستش نیستم 

دخترشم و با این حرفاش خاطرات بدم یادم میاد و بدتر اذیت میشم 

دقیقا خیلی بد میگه‌اینستا که بلاگش کردم‌روبیکا هم پاک کردم‌باز زنگ‌میزنه غیبت میکنه توی کل فامیل میر ...

آره سانسور شده هم تعریف میکنن گاهی

وای پیش فامیلا که شخصیت آدم له میشه وقتی بد باباشو بگن

اولا مامان منم میرفت میگفت و بدتر همه تحقیرش میکردن

انقد دعواش کردیم که ترک کرد