یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من از شما تعجب میکنم چه ربطی داره من کاری ب روشنفکری یا به روز بودن ندارم اما آهنگ خوندن کجاش تعجب داره ن تنها من بلکه بقیه دوستا هم میخونند حتی گیتار هم میزنند تعجب میکنم از کاراتون رقص و شادی کجاش عجیبه
نامحترمی از خودته سرم تو زندگی خودمه شما طریقه زندگیتو تو سایت عمومی اعلام کردی منو خیلیای دیگه هم ن ...
اگر سرت تو زندگیه دیگران نبود انقد فضولی که اومدی تو تاپیک مردم بجای اینکه جواب سوال اسی رو بدی شروع کردی تک تک خوندن پیام های مردم من با شما بحثی ندارم نمیدونم از چ قومی هستی که انقد راحت بی احترامی میکنی و نمیخوای قبول کنی که تو این دوره هرطور که آدم دلش بخواد میتونه زندگی کنه و من تو خونه خودم این کارو انجام دادم تا وقتی کارم ب کسی آسیبی نزنه تا آخر عمر انجام میدم تا کور بشه هرکسی نتونه ببینه
انقد بی ادبو بی تربیتی که توی هر کامنت داری توهین میکنی با اینکه من چیز بدی نگفتم برو انقد آواز بخون ...
بی ادب شما هستین که از اول گفتی شوهرت چیزی نمیگه مگه من کار خلاف انجام دادم ک بهم گیر بدن بعدش گفتی ولنگ و باز هستی ،، وزه بازی برای من در نیار،، میخونم تا اتفاقا آدمای مثل شما کور بشه دیگه هم ریپ نزن چون پیامتو نمیخونم سیفونتو میکشم