2777
2789

فکر کنم پارسال بود دیدمش   خیلی قشنگ و ترسناکه   من فیلم ترسناک زیاد دیدم اما این یکی خیلی روم تاثیر گذاشت  مخصوصا اونجا که مرده زنش مرده بود اما اون قبول نمیکرد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا همه قسمت هاش رو دیدم هر دفعه هم کرک و پرم می‌ریخت و شبش نمی‌تونستم بخوابم

سجین ۳ قشنگ بود؟من سر سجین ۲ یه جوری گریه کردم به عمرم گریه نکرده بودم:)خیلی قشنگ بود واقعا وای چقد گریه کردم

سجین ۳ قشنگ بود؟من سر سجین ۲ یه جوری گریه کردم به عمرم گریه نکرده بودم:)خیلی قشنگ بود واقعا وای چقد ...

یادم نیست 3 دقیقا کدوم قسمته اما من کلا همش رو دوست داشتم و برام جذاب بود 

الان شبی نری ببینی زهره ترک بشی بزار فردا ببین 

فکر کنم پارسال بود دیدمش خیلی قشنگ و ترسناکه من فیلم ترسناک زیاد دیدم اما این یکی خیلی روم تاثیر ...

من تنها سکانسی که قلبم باهاش تیکه تیکه شد اونجایی بود کمد لباس افتاد روی بچه کوچیک ، یادم نیست کدوم قسمتش بود اما برای من اون سکانس خیلی دردناک بود به خصوص که تازه مادر شده بودم 

ببین قشنگه زیاد ترسناک نیس

دوسال پیش دیدم یادم نیس دقیقا چیشد ولی زنه میمیره فک میکنن اون تسخیر شده ولی دختره اس که تسخیر شده

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن 

من تنها سکانسی که قلبم باهاش تیکه تیکه شد اونجایی بود کمد لباس افتاد روی بچه کوچیک ، یادم نیست کدوم ...

آره ترسناک بود اون سکانس

من اون سکانس که پدرش میره سر قبر پسرش و فیلمی که از پسرش داره رو نگاه میکنه بعد سر قبرش خودکشی میکنه یک ساعت قشنگ زار زدم 

چرا من دیدمش نفهمیدم چرا دختره تسخیر شد

خب تقصیر اون خانمه بود وقتی چند تار موی دخترو برد

عاشق زندگی و یادگیری ام، هر روز به دنبال رشد و بهتر شدن، ساده و صمیمی اما پر از انرژی و امید برای ساختن فردایی روشن