2777
2789
عنوان

ویکی پدیا منبع هست یا نه❓

97 بازدید | 15 پست

من هر سوالی داشته باشم تو ویکی پدیا سرچ میکنم 

ولی بعضیا میگن ویکی پیدا منبع نیست 

اما من احساس میکنم راجب مسائل مذهبی و سیا.سی بی طرف نوشته و ممکنه درست باشه 

لطفا حاشیه نرید فقط بگین ویکی پدیا حرفاش درسته یا نه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه همیشهچون هر کاربر عادی مثل من نوعی که ممکنه اطلاعاتش غلط باشه، امکان ویرایش کردن و کم و زیاد کردن ...

اوکی مثلا من ویرایش کنم فحش بنویسم 

تو ویکی پدیا فحش های من میاد نه؟ 

اول کنترول میشه بعدا ویرایش همین جوری الکی هم نیست 

نه. ویکی پدیا توسط کاربرا ادیت می‌شه

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

اوکی مثلا من ویرایش کنم فحش بنویسم تو ویکی پدیا فحش های من میاد نه؟ اول کنترول میشه بعدا ویرایش همین ...

فحش نوشتن قضیه‌ش فرق داره عزیزم چون سیستم نسبت به یک سری کلمات خاص حساسه و فیلترش می‌کنه، اما صحت و سقم اطلاعات رو نمیتونه بسنجه. شما در هیچ پایان‌نامه دانشگاهی در هیچ کجای دنیا نمیتونید استناد کنید به ویکیپیدیا و بگید این اطلاعات رو از اونجا آوردم،ذره‌ای معتبر نیست حتی اگه درست هم نوشته باشه.

اگه یادتون باشه چند سال پیش کاربرها رفته بودن اطلاعات ویکیپیدیای مربوط به یک ورزشگاه خاص رو اگه اشتباه نکنم محض شوخی عوض کرده بودن و یکی از گزارشگرهای مطرح ایرانی هم رفته بود همون اطلاعات رو توی گزارش زنده مطرح کرده بود که تا مدتها سوژه کاربرها شده بود.

واقعیت اینه که در دنیای کنونی که کلی اطلاعات از منابع مختلف در دسترس هست، در مورد موضوعات تخصصی و مهم، باید برید چندین تا مقاله مختلف از مراجع معتبر بخونید و بعد تصمیم بگیرین.