2777
2789

مریض شدم همش بالا میارم ی دونه برنجم تو معدم نیست مامانم گه خیر سرش اصلاا براش مهم نیست فقط بفکر ای وی اف و پسر آوردنشه

😭😭دیگه نمیتونم تنها رفتم دکتر سرم زدم خبلی حالم بده معده درد وسرگیجه و...

هیچی نمیتونم بخورم هیچیییی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه تونستی یکم لیمو ترش نمک بزن بخور عالیه اما نه زیاد ک معدت بسوزه 

یا یه تیکه کوچولو زنجبیل بزار گوشه لپت 

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

آروم باش. عصبانیت بدترش میکنه. اگه تو خونه لیمو دارید...قاچ کن یه کم بو کن.......

بهتره هیچی نخوری حتی آب...

تا معده ت سبک بشه.

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.

ویروس جدید هستش پسرهای منم گرفتن روز اول استفراغ و دل درد شدید داشتن الان یک هفته میگذره هنوزم اشتها ندارن بچها داداشمم دقیقا همین مریضی رو گرفتن البته از پسرهای من گرفتن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

ویروس جدید هستش پسرهای منم گرفتن روز اول استفراغ و دل درد شدید داشتن الان یک هفته میگذره هنوزم اشتها ...

جدیی😭😭😭😭واییی خدا من امتحان دارمم

اصلا آبریزش بینی و گلودرد و...ندارما

هیچی نخوردم خوابمم نمیاد دیگه همش خواب بودم

خودتو مشغول یه کاری کن اگه توان داری....

زیبایی افکار زیبایی جهان است. یادبگیریم زیاد مطالعه کنیم و افراد خوب جامعه باشیم. طبیعت دوست باشیم و احترام بزاریم.
جدیی😭😭😭😭واییی خدا من امتحان دارمماصلا آبریزش بینی و گلودرد و...ندارما

اره بچهای منم فقط استفراغ یعنی ابم میخوردن فوری همون اب رو پس میدادن؛دل درد شدید هم داشتن بردم دکتر امپول ضد تهوع و استفراغ دادن با قرصش با قرص ازیترومایسن خداروشکر بعد ۳روز خوب شدن ولی همچنان اشتها ندارن

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷