2777
2789
عنوان

تجربه من از عکس رنگی رحم

283 بازدید | 29 پست

سلام دوستان من چون باید عکس رنگی انجام میدادم ی هفتس از استرس تو نی نی سایت میگردم اخرش چیزی دست گیرم نشد چون ی نفر میگفت خیلی درد داره یکی میگف اصلا درد نداره

خلاصه که امروز رفتم 

دیشب دکترم نوشت صب زنگ زدم رادیولوژی گفتن ساعت 12 بیا 

صبحونه خوردم اما از بس ترس و استرس داشتم تو راه گلاب به روتون همشو بالا اوردم 

خونع یدونه شیاف زدم رفتم اونجا دوباره ی شیاف دادن که بزنم  از حالت تهوع داشتم میمردم سرخود ی مسکن خوردم 

سه نفر بودیم ی خانم میانسال رفت بعد ده دیقه برگشت نفر دوم ی خانم همسن من بود همین که رفت تو صدای جیغش تا اون سر خیابان میرف من داشتم سکته میکردم به شوهرم گفتم میخوام برم خونه یهو صدام زدن که بیا تو خلاصه ب زور رفتم 

خانم دکتر گفت نترس اینقد درد نداره نمیدونم این خانم چرا انقد گندش کرد 

لباسامو در اوردم خانم دکتر اسپکلوم رو که گذاشت گفت عه رحمتو نمیبینم 

رفت ی اسپکلوم خیلی بزرگ اورد اونو گذاشت خیلی کمتر از معاینه درد داشت گفت هرچقد همکاری کنی زودتر تموم میشه واقعا هم اینجوری که ازش غول ساختن نبود

من به شخصه تنها دردی که احساس کردم موقع تزریق بود که شما ی پریود شدید 20 تانیه ای رو در نظر بگیرید 

دکتر گفت دوباره باید تزریق کنم بار دوم که کلا احساس نکردم یهو دیدم گفت پاشو تموم شد 

واقعا الان خندم میگیره دیشب بخاطر چی انقد اضطراب داشتم بخدا ارزششو نداره 

میدونم بدن با بدن فرق داره اما واسه من که خیلی تحملم کمه و اینکه فقط 47 کیلو ام واقعا دردی نداش 

سوالی داشتین در خدمتم

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من با بیهوشی انجام دادم تحمل همون یه ذره دردم نداشتن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا سلامتی بده.

عکس رنگی رحم برای چی میگیرن؟ 

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

من با بیهوشی انجام دادم تحمل همون یه ذره دردم نداشتن

بخدا بیهوشی لازم نبود تا ب خودت میای میبینی تموم شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آمپولو تزریق میکنن ب کجا بیشتر توضیح بده کنجکاو شدم چن دقیقه کلش طول میکشه

واسه من کمتر از 5 دیقه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا سلامتی بده.عکس رنگی رحم برای چی میگیرن؟

فداتشم

واسه اینکه بفهمن لوله ها مشکلی ندارن یا رحم دوشاخ نیس اینا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من گرفتگی داشتم دردش خیلی زیاد بود واقعا یه لحظه احساس کردم انرژی بدنم از درد خالی شد وبی حس شدم ولی خب بعدش باردارشدم

بیا تا جوانم بده رخ نشانم  که این زندگانی وفایی ندارد  الهم عجل لولیک الفرج 
بخدا بیهوشی لازم نبود تا ب خودت میای میبینی تموم شده

دیگه شانسیه یکی میاد عر میزنه از درد یکی براش راحته حالا شانس من بیهوش نمیشدم جر وا جر میشدم

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

فداتشمواسه اینکه بفهمن لوله ها مشکلی ندارن یا رحم دوشاخ نیس اینا

اهان گفتم شاید برای تشخیص کیست کاربرد داره

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

نگفتی آمپولو تزریق میکنن ب کجا؟؟

ی مایع هستش تزریق میکنن به رحم اگه از لوله ها عبور کنه یعنی مشکلی نیس 

که خداروشکر واسه من خوب بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40