2777
2789
عنوان

این بارداری بوده

64 بازدید | 9 پست

دخترا من دوست صمیمیم تازه ازدواج کرده حدودا پنج ماهه و مثل اینکه دو ماه پیش رابطه محافظت نشده داشته 

بهم زنگ زد گفت ماه پیش یه روز خون ریزی داشتم ولی زیاد نبود و این ماه یه لخته جگر مانند دفع کرده ترسیده بود گفت نمیدونم لازمه به شوهرم بگم یا نه  

بنظرتون بارداری بوده یعنی؟ من نمیدونم چی بگم بهش

تادوهفته بعدش اگه بی بی میزدمشخص میکردهست یانه بعدشم سقط علاوه برلخته کلی تیکه های گوشت هم دفع میکنه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس باردار بوده بنده خدا

گوشتم دفع کرد؟دردش درچه حدبودچنروزعقب انداخته بود؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

گوشتم دفع کرد؟دردش درچه حدبودچنروزعقب انداخته بود؟

اره گفت شبیه جگر بود دیگه شبیه لخته نبود دردشم از دیروز که باهام داشت حرف میزد خیلی درد داشت امروز طوری بود که پیشش بودم جیغ میزد از درد منم نمیدونستم چیکار کنم براش 

و کلا از اون دوماه ماه بعدشو که یکم خون ریزی و کلی درد داشت این ماهم که اینجوری شد اصلا تایم پریودش نبود 

اره گفت شبیه جگر بود دیگه شبیه لخته نبود دردشم از دیروز که باهام داشت حرف میزد خیلی درد داشت امروز ط ...

بگوبی بی بزنه اگه بودمثبت میشه اگه نبودم که هیچی