2777
2789
عنوان

تولو خودا بیاید اینجا

254 بازدید | 30 پست

سلام دوست جویا به من بگید اگه یه روز توی گوشی شوشو شماره ی یه خانمی و ببینید و بدوید مربوط به کار همسرتونه چه کار میکنید ؟ راستشو بخواید امروز شماره ی یه خانم رو دیدم و میدونه مربوط به کاره ولی نمیتونم درک کنم چرا شماره ی همراه اون خانم باید تو گوشی شوشوم باشه آخه اون خانم منشیه یه شرکتیه و دفتر شرکتم شماره ی خودشو داره . من الان چی کار کنم شوشورو بکشم یا بزارم زنده بمونه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولوخودا 😶شوشو😶 رو نکش😑😑😑😑😑😑😑😑

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

شوشو رو بکش شوشو😷

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

شوشو رو نمیدونم😑

ولی شوهرتون اگه اینکاروکرده مهم نیس لابدلازمه کارشونه

من تکه ای از پازل خداوندم،میدانم آفریدگاری دارم که همیشه بوده،همیشه هست،رهایم نمی کند،عدم درقاموس پروردگارم واژه ای بی معناست...من قطعه ای اززندگانیم،تکه ای از پازل هستی،خدایم مرا آفریده تا آینه ی او شوم..آفریده تا جان ببخشم،امید دهم،من تکه ای از پازل زندگی هستم،اگر خود را گم کنم همه چیز وهمه کس ناقص می مانند.من باید آگاهانه زندگی کنم تا پازلی که خدا چیده بر هم نریزد.❤👨👦👶👼❤

بزار زنده بمونه.شاید برای راحت تر حل کردن مشکلات کاری شمارشو سیو کرده که زودتر پیداش کنه.شوهره منم داره.همکارای آقای شرکتایی که باهاشون کار میکنیمم شماره ی منو دارن که زود کارمونو انجام بدیم

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤