2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ک بودم با خانوادم نشسته بودیم یهو یه موجود خیلییی قد کوتاه و سفید برااق مثله ماه سفید و میدرخشید اومد در سالن ک کاملا شیشه ایی بود رو محکم زد و یهو غیب شد 

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️ 

من تو خواب بچگیا یه آدم سیاه چهرش نامعلوم بعضی شبا میومدم پامو گاز میگرفت من دردو حس میکردم😖 حتی تا سن جوانیم بعضی وقتا تو خوابم میومد 

بدون اینکه فیلم یا سریالو چیزی ترسانکی دیده باشم اولین باد دیدمش ساخت ذهنم فکر نمیکنم باشه لامصب همیشه از حموم بیرون میومد بعد ها خوندم مث اینکه خونه جنا تو حمومه بعد تو خواب بسم الله میگفت تموم میشد خواب 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
بچه ک بودم با خانوادم نشسته بودیم یهو یه موجود خیلییی قد کوتاه و سفید برااق مثله ماه سفید و میدرخشید ...

اون روح بوده

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله

چند شب پیش حدود ساعتای ۳ بود داشتم درس میخوندم یه صدایی از پشت شنیدم ولی توجه نکردم نیم ساعت بعد ک پشتمو نگا کردم دیدم در کمدم بازه 

در حالی که من هیچ وقت در کمدم رو باز نمیزارم😐🥲

هیچکیم حرفمو باور نمیکنه 😐😑

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
من تو خواب بچگیا یه آدم سیاه چهرش نامعلوم بعضی شبا میومدم پامو گاز میگرفت من دردو حس میکردم😖 حتی تا ...

باید قرآن بزاری زیر سرت با ی چیز فلزی

حتما قرآن به همراه داشته باش

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
اون روح بوده

نمیدونم چی بود ، از وقتی رفت ک البته ما رفتیم پیش دعوا نویس و.... و از خونمون رفت دیگه اما هرچی برکت و رزق بود رف

' وَ کَفی بِاللّهِ عَلیماً ،،، '˼همین کہ خدا مےدونه، کافیہ♥️️