2777
2789

اقا ما بعد سالیان سااال 

تصمیم گرفتیم بریم سفر 

تور برف بازی 

منم که یه جنوبی برف ندیدم ، خوشحاااال 

خوشحال و شاد و خندان داشتیم اماده میشدیم تو این بین هم من دراومدم به خواهرم گفتم من به هیچکی نگفتم داریم میریم سفر، استوری میزارم خودشون میفهمن دیگه 

پرسید چرا ؟ 

گفتم بش چون ادم نباید تا چیزی که صدرصد اتفاق نیوفتاده رو بگه ، اگه به همه بگه که داره میره سفر بعد کنسل بشه ضایع میشه جلو بقیه همه هم شروع میکنن پرسیدن که ها چی شد پس 

که بهم گف نه بابا اخه کنسلی کجا بود توام فق انرژی منفیی 

و بله تورلیدرمون زنگ زد گف نقص فنی اتوبوس پیش اومد و کنسله سفر :))) 

اقا من الان یه فرد بسیار غمگین هستم 🤚🏻

خلاصه که شمام مث من باشید تا یه چیزی صدردصدششش اتفاق نیوفتاده نگید به کسی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه من همدانیم🤣بیا خونه ما

چه جالب😂

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عه من همدانیم🤣بیا خونه ما

ممکنه اسی تعارفی نباشه ها 

بگه تو راهم😂🤣

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
ممکنه اسی تعارفی نباشه ها بگه تو راهم😂🤣

نه خواهر چه تو راهی

نشستم رو تخت دارم چمدونو باز میکنم خوراکیای سفرمو میخورم 🤣

بیاد خوش اومده منم عید میرم جنوب تا حالا نرفتم از فردام سامانه جدید برف داره میاد

فدای تو مشتی 

منم اهوازم گذرت افتاد اینجا قدمت رو چشم 

جدی تا حالا برف ندیدی؟ همچین مالیم نیستا یخ میزنی بگیر راحت تو خونه گرم و نرمت بخواب #ستاد.روحیه.دهی ...

مثلا چه کیفی میده من چن روز  پیش صبح زیر برف رفتم سنگک بگیرم همینکه پامو رو برفا میذاشتم قرچ قرچ صدا میداد کوچه ام ساکت اخه چه حالی میتونه داشته باشه🤣🤣

نه خواهر چه تو راهینشستم رو تخت دارم چمدونو باز میکنم خوراکیای سفرمو میخورم 🤣

آخییی😂