2777
2789
عنوان

رفیقی که کادو تولد نگیره چیه

221 بازدید | 31 پست

دوستم که باهم خیلی خوبیم بعد از ی ماهه هنوز کادو تولد نگزفته برام بحث اهمیت دادن واقعا بهم برخورده چن بارم همو دیدیم و باهم دائم در ارتباطیم

بیشتر از این ناراحتم که یادش نبوده 🥲درصورتی که من برا کادوش کلی زمان گذاشتم فک کردم چون برام ارزشمند

کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم واس یکی نزدیک ۳۰۰ تومن کادو گرفتم ب روی خودش نیاورد دیگ هیچی برای کسی نمیگیرم

سوگَند بِه نامَت کِه تو آرام مَنی😌!زیرِ رَگبارِ زَمانِه تو فَقَط یارِ مَنی🫀🫂! تیکر بارداری نیست تیکر رسیدن به عشقمه

شاید پول نداره شمام دیگ نگیر

میدونم داره و اصلا به رو خودش نمیاره🥲من براش کیک و کاذو کلی سوپرایز حتی الانم دلم نمیاد سال بعد کادو نگیرم

بنظرت یادش رفته یا براش بی اهمیت بوده عصابم خورده واقعا

شاید واقعا شرایط هدیه گرفتن ندارد

عزیزم غریبه نیستم باهم چندین بار باهم بیرون رفتیم و برا خودش کلی چیزای مارک خریده من انتظار چیزی نداشتم فقط ی شاخه گلم بهتر از بی اهمیتش بود

موقعی به کسی کادو میدی دلی کادو بده به فکر جبران نباش

میدونم کارم زشته قبول دارم  ولی واقعا از بی توجه هیش ناراحتم نباید این چیزا متقابل باشه؟

منم واس یکی نزدیک ۳۰۰ تومن کادو گرفتم ب روی خودش نیاورد دیگ هیچی برای کسی نمیگیرم

واقعا بحث پولشم نباش ادم ناراحت میشه 🥲کاش منم این مدلی بودم