یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم خودتو ناراحت نکن 🥲♥️تو ام اینبار نگیر تا بفهمه
دلم نمیاد اخه جدا از این بحثا واقعا برا هم کم نذاشتیم دوستی بوده که تو موقعیتای بد پیشم بوده باز حتی دلم نمیاد نگیرم ولی اینکه اون متقابل این حس رو نداره اذیت میشم
کاربر جدید نیستم به دلایلی کاربری قبلیم رو تعلیق کردم🚶♀️
چه مدلی به روش بیارم چون واقعا الان حتی بهترین کادو هم بده برام ارزشی نداره فقط دلم میخواد بفهمه یاد ...
میگم که باشوخی وخنده حرفتو بزن یهو بحث تولدشو پیش بکش بگو وای چقدر زمان گذاشتم و... حساس بودم روکادوت بعدبگو عزیزم تو دیگه میخوای چه جوری سورپرایزم کنی بعدیه ماه از تولدم هنوز دنبال سورپرایزمی
منم دوتا دوست دارم که خیلی دوسشون دارم همیشه هم تا روز تولدشون رو یادمه ولی اون روز رو فراموش میکنم و چند ماه بعد یادم میاد خواستم بگم آدم ها متفاوتن ممکنه یادش رفته باشه و هر چیز دیگه ای
اخه میدونم موقعیتشو داره چن بار بیرون رفتیم بعدش الان یک ماهه گذشته
یکماه گذشته بیخیال شو اگه مهم بود براش یه گل رز میگرفت ک قیمتی هم نداشت حالا ک شرایط نداره کافی بود حتما اونقدر مهم نبود براش توام سعی کن انتظار تو از آدما کمتر کنی چون خودت اذیت میشی و همینکارشو تلافی کن تا بفهمه اهمیت ندادن چقدر درد داره