2777
2789

بسه بابا

همه تاپیکا یه خرمگس هی میاد دعوا راه میندازه و به بقیه میگه خراب

هرچندوقت یبار اینجا یه توهین خاصی مد میشه انگار....چتونه برید واکسن هاری تون رو بزنید

اون بدبخت ک سوال پرسید بش گفتن خراب به کسایی ک پست گزاشتن گفتن خراب

الانم به اینایی که لباشون ژل میزنن میگن خراب😐

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

منم اون تاپیک بودم پیام اون خانمم دیدم 

ترجیح دادم ریپلای نزنم بهش

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کلا تو دید یک سری از نی نی سایتی ها هر کسی مثل خودشون نباشه خرابه عادت کردیم به الفاظ زشت اینجا 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

منم دیدم حرفشو 

انقد ازش تاپیک نزنین فقط میخواست یه چیزی بگه همه گیر کنن رو حرفش

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

میشه تاپیک منم بیاین و نظرتون رو بگین نمی‌دونم کارم اشتباه بوده یا ن

چرا فقط راهنمایی میخوای؟ اونایی که نظر دادن برای تاپیکت اصلا جوابشون را دادی؟ چقدر دیگه راهنمایی میخواهی؟!!! شما واقعا از کارتون ناراحتید وقتی هم ناراحتید یا روحیتون ضعیفه یا واقعا کار اشتباه انجام دادی. وقتی هم کسی نظر میده حداقل به احترام اون شخص یه لایک ساده کن بعد توی تاپیکای دیگران دوباره نظر بخواه